Kardeş, İ7 6700, İ7 4790'dan daha iyi, hem FPS, hem de render bakımı açısından, Haswell eskide kaldı, ayrıca DDR3 bellek kullanıyor. 6700 daha iyi bir seçenek.Mobil veri.
Upgrade avantajı göremiyorum derken, ayrıca sadece DDR4 değil, FPS ve Render konusunda da avantaj var demiştim...Biliyorum ddr4 avantajı var ama bende 4790k var eskiden topladım upgrade avantajı göremiyorum.
Upgrade avantajı göremiyorum derken, ayrıca sadece DDR4 değil, FPS ve Render konusunda da avantaj var demiştim...
Hele Kaby-Lake ve Zen işlemciler çıksında, fiyatlar azalır o zaman, ayrıca i7 6700k almak zorunda değilsin, i5'de olur. Zaten bu zamana ayak uydurmak gerek, çok fazla işlemci ve ekran kartı çıkacak gibi görünüyor, bunların yanında anakartların çıkacak...Yalnız upgrade etmek için tüm sistemi değiştirmeye paramız yok ise ne yapıcaz ? Anakartım DDR3 ve LGA1150 soket desteği içeriyor. RAM DDR3. İ7 6700k almak için 2000 TL'mi bayıcaz ?
Hele Kaby-Lake ve Zen işlemciler çıksında, fiyatlar azalır o zaman, ayrıca i7 6700k almak zorunda değilsin, i5'de olur. Zaten bu zamana ayak uydurmak gerek, çok fazla işlemci ve ekran kartı çıkacak gibi görünüyor, bunların yanında anakartların çıkacak...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.