Aerocool Cs1102 500w Usb 3.0 Siyah Atx Kasa Bilgis arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Crucial 240GB BX500 Serisi Sata 6.0Gb/s 3D NAND SSD (Okuma 540MB / Yazma 500MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TP-Link Mercusys MW300UH 300Mbps High Gain Wireless USB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Philips 221V8 21,5" VA 75Hz 4ms FreeSync HDMI+VGA Full HD LCD Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Toplam 4,963~ lira tuttu. Dilersen 150 liraya 500gb harddisk alabilirsin. Yalnız kasada ucuza kaçtım. Power supply'ı yeterli ama üste monte edilmiş.
Edit: Eğer monitörde biraz daha ucuz bir şey alıp ssd'yi 120gb'ye düşürürseniz (yaklaşık 180 liralık bir ssd) kasayı ve güç kaynağını şöyle yükseltebilirsiniz. Bende de coolermaster güç kaynağını var ve 7 yıldır kullanıyorum. O yüzden coolermaster'ın baya güvenilir olduğunu hissediyorum.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...