Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aerocool Cs1102 500w Usb 3.0 Siyah Atx Kasa Bilgis arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Crucial 240GB BX500 Serisi Sata 6.0Gb/s 3D NAND SSD (Okuma 540MB / Yazma 500MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TP-Link Mercusys MW300UH 300Mbps High Gain Wireless USB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Philips 221V8 21,5" VA 75Hz 4ms FreeSync HDMI+VGA Full HD LCD Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Toplam 4,963~ lira tuttu. Dilersen 150 liraya 500gb harddisk alabilirsin. Yalnız kasada ucuza kaçtım. Power supply'ı yeterli ama üste monte edilmiş.
Edit: Eğer monitörde biraz daha ucuz bir şey alıp ssd'yi 120gb'ye düşürürseniz (yaklaşık 180 liralık bir ssd) kasayı ve güç kaynağını şöyle yükseltebilirsiniz. Bende de coolermaster güç kaynağını var ve 7 yıldır kullanıyorum. O yüzden coolermaster'ın baya güvenilir olduğunu hissediyorum.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...