4750 TL Sistem toplama tavsiyesi

Guc kaynagi haric oyun icin guzel bir sistem guc kaynagini iyi marka secersen gule gule kullan derim sistemi
Sizden rica etsem aynı sisteme ince hesap üzerinden bir güç kaynağı seçebilirmisiniz. Dediğim gibi sistem toplama konusunda çok iyi değilim. Bu sisteme yetecek değil ferah çalıştırabilecek kaliteli bir güç kayanağı ? :/
AMD Ryzen sistem toplamak daha uzun ömürlü olur. Ayrıca bu sistemde 16GB 3000MHz RAM var.Eki Görüntüle 406637
Amd ürünleri pişamlığım olmustu daha önce fikriniz için teşekkürler.
Sistem toplarken PSU ve kasadan kısmayın, SSD olur RAM olur onlardan kısabilirsiniz. Hava akışı iyi olan bir kasa seçin.
Bana kasa ve güç kaynağı seçimi yapabilirmisiniz bu sistem için ?

Başkan beni yanlış anlama senin yerinde olsam 1366 pinli bir sistem topladım işlemci anakart ram PSU sana 1500/1700 arası olur en kral ekran kartı ni takıp Deli gibi overclok yapardın.

Başkan beni yanlış anlama senin yerinde olsam 1366 pinli bir sistem topladım işlemci anakart ram PSU sana 1500/1700 arası olur en kral ekran kartı ni takıp Deli gibi overclok yapardın.
Hocam Overclok düşünmüyorum. En azından 0 alınmış bir sistem için. Belki sistemin artık yoruldugu zamanlar değişimine yakın dönemlerde overclok yapıp kullanıbilirim.

Yeni sistem almak varken ikinci el sistem almak hiç mantıklı olmaz, Ayrıca yeni nesil işlemciler daha güçlü.

Sanırım bu yeterlidir. Asus 1660Ti'lar da indirim var isterseniz bakın.
B0E9017A-C84F-493D-9D9D-9F8548995365.jpeg 91A7AC04-D16A-47D5-BBDD-6993F7B6E6CA.jpeg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı