4790K ve GTX 980 Sistem Toplama

korkmazsam

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar bilgisayar toplamayi dusunuyorum. Parcalarin coguna karar verdim ama simdi alirsam ekonomik dengelerim biraz bozulabilir diye biraz daha bekleyip nakit biriktiriyorum. Ancak vatan bilgisayar uzerinden fiyatlari takip ederken bazi urunlerin webe ozel indirime girdigini gordum.
Ornegin msi gtx 980 suan 2.136 olan fiyati 1.899 webe ozel indirimde gormustum. Samsung 850 EVO 250 GB SSD yine keza indirimde gormustum ancak fiyatini hatirlamiyorum.
Sormak istedigim soru su toplayacagim zamana kadar ben indirimde olan parcalari alsam sikinti yasar miyim ? Yasarsam ne gibi sikintilar yasarim ? Deneme sansim olmayacak cunku parcalari. Herkese iyi forumlar :)

Son düzenleyen: Moderatör:
İstediğin zaman istdiğin parçayı al. Uyumlu olduktan sonra bir sorun olmaz.

Uyum derken hangi parcalara ozellikle dikkat etmeliyim?
  • Anakarti msi gaming 7 dusunuyorum
  • Ekrankarti msi gtx 980
  • RAM corsair 1866 mhz 2x8 16gb cl9 RAM'ini dusunuyorum
  • İşlemci i7 4790K
  • Bitanede 2 TB seagate harddisk

Sikinti olmaz sanirim parcalarda.

Sorun olacak tek şey, için eriyecek o kutulara baka bak...

Hocam o simdiden basladi zaten dolar 2.45 iken is yogunlugundan gidip alamadim. Keşke alabilseydim suan oyun oynuyo olurdum ne guzel :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bütçenizi tam olarak belirtirsenız yardımcı olabılırım. Söylediğiniz parçalar birbiri ile uyumludur . Ayrıca 980 ve i7 işlemci olan bir bilgisayar toplayacak bütçeniz varsa SSD olmaz ise olmaz :) 250 gb SSD+1TB HDD olarak kullanabilirsiniz. İşletim sistemini ve bir kaç programı ve oyunları SSD ye kurup kalanlarıda HDD 'de depolaya bilirsiniz. En mantıklı ve makul olanı budur. SSD ' ye işletim sistemini kurarken UEFİ olarak kurup biosdan MSİ FastBoot seçeneğini aktif ederek cok hızlı bir açılış süresine kavuşursunuz. Windows 8.1 ve UEFİ kurulum için detaylı bilgiyi altta verdiğim linkden ulaşabilirsiniz.
Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal
UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma | Technopat Sosyal

Öncelikle bütçenizi tam olarak belirtirsenız yardımcı olabılırım. Söylediğiniz parçalar birbiri ile uyumludur . Ayrıca 980 ve i7 işlemci olan bir bilgisayar toplayacak bütçeniz varsa SSD olmaz ise olmaz :) 250 gb SSD+1TB HDD olarak kullanabilirsiniz. İşletim sistemini ve bir kaç programı ve oyunları SSD ye kurup kalanlarıda HDD 'de depolaya bilirsiniz. En mantıklı ve makul olanı budur. SSD ' ye işletim sistemini kurarken UEFİ olarak kurup biosdan MSİ FastBoot seçeneğini aktif ederek cok hızlı bir açılış süresine kavuşursunuz. Windows 8.1 ve UEFİ kurulum için detaylı bilgiyi altta verdiğim linkden ulaşabilirsiniz.
Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal
UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma | Technopat Sosyal

Tesekkur ederim daimon uefi kurulumu sistemi kurarken inceleyecegim. Ssd olmazsa olmaz tabi o hizi bende yasamak istiyorum :)butce olarak kafamda net bir rakam yok ben konuyu parcalari tek tek alsam indirime girdikce sikinti olurmu diye actim ama basligi degistirip birde ceza vermisler forumda yeniyim meramimi uygun bi sekilde ifade edemedim sanirim.

Tesekkur ederim daimon uefi kurulumu sistemi kurarken inceleyecegim. Ssd olmazsa olmaz tabi o hizi bende yasamak istiyorum :)butce olarak kafamda net bir rakam yok ben konuyu parcalari tek tek alsam indirime girdikce sikinti olurmu diye actim ama basligi degistirip birde ceza vermisler forumda yeniyim meramimi uygun bi sekilde ifade edemedim sanirim.
Öncelikle foruma hoşgeldiniz . Parçaları ayrı ayrı alsanız herhangı bır sorun cıkmayacaktır uyumlu oldugu sürece . Hani içiniz rahat etmez ıse bunu aldık ama çalışıyomu dersenız ımkan var ise aldıgınız yerde veya bır arkadaşın ,akrabagnız vb bırnın bilgisayarında deneye bılırsnız ekran kartı ram vb.. parçaları. Bencede mantıklı olan ındırımlerı takip edip en uygun fiyata parça parça sistemi toplamak.

Arkadaslar msi gtx 980 in vatanda indirime girmesiyle ilk bilesenimi aldim parca en gec cumartesi gunu elimde olurmus simdi merak ettigim konu parca geldiginde kutuyu acip parcayi denemelimiyim yoksa sistemi topladigimda bi sorun ( cw vb.) cikarsa degisim yapabiliyomuyuz sikinti olmadan

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı