Rehber Windows 11 IoT Enterprise LTSC 24H2 kurulumu ve etkinleştirme

• Konuyu başlatan Xscape
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 255
  • Görüntüleme 65.621
Hocam winutil bu gibi sürümlerde işe yarar mı, stabiliteyi bozar mı? Mesela siz advanced tweaksten hiç bir şey işaretlememişsiniz, işaretlesek sorun çıkartır mı? winutil yerine sadece oo shutup10 kullansam sizce daha iyi olur mu?

Hocam winutil bu gibi sürümlerde işe yarar mı, stabiliteyi bozar mı? Mesela siz Advanced tweaksten hiçbir şey işaretlememişsiniz, işaretlesek sorun çıkartır mı? Winutil yerine sadece oo shutup10 kullansam sizce daha iyi olur mu?

Onları önermiyorum her ne olursa olsun sistemin kararlılığını bozduğu açıkça belli.

Onları önermiyorum her ne olursa olsun sistemin kararlılığını bozduğu açıkça belli.

Winutil kaç defadır kullanıyorum eğer bilinçli bir şekilde işlem yaparsanız sorun çıkartmıyor her format sonrası Windows'la gelen saçma sapan artıkları kaldırıp gereksiz yere otomatik çalışan hizmetleri manuel e alıyorum daha rahat çalışıyor.

Winutil kaç defadır kullanıyorum eğer bilinçli bir şekilde işlem yaparsanız sorun çıkartmıyor her format sonrası Windows'la gelen saçma sapan artıkları kaldırıp gereksiz yere otomatik çalışan hizmetleri manuel e alıyorum daha rahat çalışıyor.
Hocam rica etsem winutil ayarlarınızı paylaşır mısınız?

Zaten bilinçsiz kullanıcılar için söyledim hocam ama bilinçli kullanılırsa sorun yok.

Zaten bilinçsiz kullanıcılar için söyledim hocam ama bilinçli kullanılırsa sorun yok.
Hocam baya araştırdım. Win 11 iot enterprise ltsc sürümünü indirip kurdum. Güncellemeleri yaptım, bütün driverları kurdum. OO Shut(up) 10'den de sadece reccomend settingsi yaptım şuanlık sistem normal gibi duruyor. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı