48.000TL 4080+AM5 sistem nasıl olmuş?

Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, bütçem başlıkta gördüğünüz gibi kendi çapımda bir sistem toplamaya çalıştım. Eksikler var mı sizce? Ya da bu fiyata daha iyi toplanabilir mi? Bir de 850W yeterli mi? RAM şimdilik 1x16 olacak bütçe olunca sıvı soğutmayla birlikte alacağım. Son olarak 2K'da darboğaz olur mu?

Hocam RX 7900 XTX ve Ryzen 5 7600X ile Overwatch 2 oynuyorum 1080p de sıfır darboğaz yiyorum. RTX 4080 de benzer güçlerde bir sıkıntı olmaz.

Hocam sistemi 1-2 ay ekran kartı olmadan kullanacağım 2 ay sonra elime para geçecek o parayla ekran kartı alacağım. İşlemci de dahili grafik kartı olduğu için AMD seçtim.

i7 12-13. nesil dahili GPU olan bir işlemci ve onu destekleyen bir anakart seçimi de yapılabilir. AMD kötülemiyorum asla 5 yıl AMD sistem kullandım fakat Intel bir başka.

En geç Haziran da 2. RAM ve soğutucuyu alacağım hocam. "X" olmayan model stok soğutucu ile geldiği ve fazlasıyla ısınmadığı için idare edeceğini düşünüyorum.

Tamam hocam hayırlı olsun. SSD KC3000 gibi PCI-e 4.0 model olursa daha iyi olabilir ama PCI-e 3.0 da gayet yeterli.

Tamam hocam hayırlı olsun. SSD KC3000 gibi PCI-e 4.0 model olursa daha iyi olabilir ama PCI-e 3.0 da gayet yeterli.
Yaz'ın sonlarına doğru da PCI-e 4.0 2TB SSD almayı düşünüyorum o çok acil değil şimdilik. Ram ve soğutucu daha ön planda benim için. Planlarım uzun vadede sistemi geliştirmek zaten. Teşekkür ederim bu arada.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı