480 GB SSD Tavsiyesi

mmertakk

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba!

Dizüstü bilgisayarımın 1 TB hafızası var fakat performans olarak yükseltmek için SSD takmak istiyorum. DVD-RW yerine takacağım 480 GB olmasını istiyorum. Özelliklerinden ve markalardan fazla anlamadığım için sizlerden yardım talep ediyorum.

Kafamda 3 tane model var, bunların artısı veya eksisi nedir yardımcı olur musunuz? Ya da bunların yerine önerebileceğiniz SSD tavsiyelerine de açığım.

1-) Kingston A400 2.5'' 480gb Sata3 500mb-450mb/s Sa400s37/480g Ssd - n11.com
2-) Hı-level Ultra 2.5" 480gb Ssd Sata3 550/530 Hlv-ssd30ult/480g - n11.com
3-) Toshıba Ocz Tr200 480 Gb 2.5" Sata3 Ssd 555/540 (thn-tr20z4800u - n11.com

A400 yazma hızı yavaş, teknolojisi eski.
Hi-Level sosyalde kimse tavsiye etmez. Fason çin malı diye geçiyor her yerde. Verilerinizi ona emanet etmeyin.
TR200 ise sağlık sorunları yaşatıyor. Ömrü azalıyor 4-5 ayda. Ben de çok araştırmıştım.

ADATA SU650 aldı herkes. O da kronik sorunlu çıktı, emsal sorunsuz olarak Gigabyte öneriliyor.

Şaşma, şiddet ötesi tavsiye ediyorum, 1 hafta önce günlerce araştırma yaparak aldım, rakipsiz ötesiz.. (ıops ve ömrü rakiplerinden çok daha iyi)

Şaşma, şiddet ötesi tavsiye ediyorum, 1 hafta önce günlerce araştırma yaparak aldım, rakipsiz ötesiz.. (ıops ve ömrü rakiplerinden çok daha iyi)
Tabi daha uygun fiyata aynısını bulabiliyosan sorun yok ben hepsiburadadan aldım satıcı hepsiburada şeklinde.

Teşekkür ederim önerilerinizi değerlendireceğim :)
İnan çok araştırdım ıops ve TBW (Total Bytes Written) değerleri açısından sandisk ultra 3D rakipsiz ve daha önce 120liğini 4yıl kullandım sattım sıfır sorun sıfır dert.. umarım hayırlı tercih denk gelir size de iyi günler

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı