teresamendoza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 18 6 Şubat 2021 #21 cuvan545 dedi: Benim kasada SSD veya HDD için ekstra bir bağlantı kablosu yoktu sanırım. Onu da almam gerekiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... SATA'dan mı bahsediyorsunuz? SSD yada HDD içinden çıkmıyor.
cuvan545 dedi: Benim kasada SSD veya HDD için ekstra bir bağlantı kablosu yoktu sanırım. Onu da almam gerekiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... SATA'dan mı bahsediyorsunuz? SSD yada HDD içinden çıkmıyor.
C cuvan545 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 55 6 Şubat 2021 #22 teresamendoza dedi: SATA'dan mı bahsediyorsunuz? SSD'ya da HDD içinden çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Aynen SATA kablosundan bahsediyorum. Kasayı aldığımda sadece 1 kablo vardı. Kablo için öneriniz var mı?
teresamendoza dedi: SATA'dan mı bahsediyorsunuz? SSD'ya da HDD içinden çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Aynen SATA kablosundan bahsediyorum. Kasayı aldığımda sadece 1 kablo vardı. Kablo için öneriniz var mı?