LogicalPanda
Centipat
HDD bekleme süreleri bu devir için çok fazla bende HDD mi alsam yoksa 480 GB SSD mi alsam diye düşünüyorum ama SSD'ye kullanacağım sanırsam oyumu.
Sorunsuz bir HDD olduğu sürece görülmez. HDD = drop değil.HDD ile donmalar daha sık görülür oyunlarda.
Hocam Q1 kötü değil miydi?Sorunsuz bir HDD olduğu sürece görülmez. HDD = drop değil.
480 GB yeterli olacaksa SSD alın kesinlikle. Ucuz yollu 1 TB SSD'lere de bakabilirsiniz, sadece oyun oynanacaksa iş görür modeller var.
![]()
Seagate 960 GB BarraCuda Q1 ZA960CV1A001 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Seagate 960 GB BarraCuda Q1 ZA960CV1A001 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
QLC ama oyun için iş görecektir. Depolama için o kadar seçici olmaya gerek yok.Hocam Q1 kötü değil miydi?Bir de tam 1 TB değil 960 GB kendisi.
Bunu alıp işletim sistemi kuranlar var hocam. Amazon'da çok yorum gördüm buna işletim sistemi kurmuş ve yorum yapan. Ama fiyatı uygunmuş bence kaçırmasın konu sahibi arkadaş.QLC ama oyun için iş görecektir. Depolama için o kadar seçici olmaya gerek yok.
Patriot Burst 480GB olan modeli alın geçin. HDD'nin çilesi çekilmez artık, HDD alacaksan 1TB yeterli.Şimdi son durum şu. Benim sistemde Patriot Burst PBU480GS25SSDR 480GB 560/540MB/s 2.5" SATA 3 SSD Disk - incehesap.com bu SSD'nin 240 lığı var ve Windows kurulu. Cyberpunk 77, CS:GO, LoL, Valorant gibi oyunları yükledim. 10 GB yer kaldı. Yine yüksek grafikli oyunları oynamayı düşünüyorum. Bu nedenle hafızaya ihtiyacım var. Oyunlar da ortalama 50 - 70 GB boyutlarda değişiyor. Eğer HDD kronik sorunlu değilse HDD daha mantıklı geldi bana.
Benim kasada SSD veya HDD için ekstra bir bağlantı kablosu yoktu sanırım. Onu da almam gerekiyor değil mi?Patriot Burst 480GB olan modeli alın geçin. HDD'nin çilesi çekilmez artık, HDD alacaksan 1TB yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.