480 GB SSD Yeterli mi?

Sadece League Of Legends, Grand Theft Auto V, PlayerUnknown's Battlegrounds, Rainbow Six Siege (eğer alan yeterli değilse HDD alana kadar oynamayabilirim) ve Fortnite oynayacağım. Sizce yeterli midir ve ilerde 1 TB HDD mi yokas 1 adet daha mı SSD almamı önerirsiniz?
Gta 5 85, Lol 30, Pubg 30, Rainbow 60 GB yer kaplıyor. Hepsini birden bu SSD'ye yükleyebilirsin, yer kalır ama yanına 1TB Harddisk öneririm. Bilmem bilir misin ama SSD çok uzun ömürlü bir parça değil. En azından uzun sürede başını ağrıtmaz diyorum yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gta 5 85, Lol 30, Pubg 30, Rainbow 60 GB yer kaplıyor. Hepsini birden bu SSD'ye yükleyebilirsin, yer kalır ama yanına 1TB Harddisk öneririm. Bilmem bilir misin ama SSD çok uzun ömürlü bir parça değil. En azından uzun sürede başını ağrıtmaz diyorum yani.

SSD, normal kullanımda ömrü tüketilemeyecek derecede uzun ömürlü bir ürün.

Arasında 100TL fark olduğu için M.2 girişli SSD yerine SATA girişli aldım 250 GB ve bana yetiyor. CS GO, ETS 2, The Long Dark ve WRC 7 yüklüydü. Sıkıldım sildim ve başka oyunlar indirmeyi düşünüyorum şu an. Arkadaşların dediği gibi arşiv takıntın yoksa yetecektir. Bundan önce 1TB HDD vardı bir sürü oyun yüklüydü ama kaçını oynuyordum belli başlı bir iki oyun hariç. SSD'ye geçtim droplardan kurtuldum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı