pc arayışı içinde
Decapat
Daha fazla
Selam, ben genel ağırlıklı oyun için bir kulaklık arıyorum ama baslı müzik dinlemeyi de severim. Ve de birkaç kulaklığın linki... Segment diye bir siteden var oradan seçtim, çünkü benim bir yakanım bilgisayar ustası ve de bu siteden istediğini seç ben sana bunu ucuza alış fiyatından vereceğim dedi (cidden yakınımız güvenilir birisi).
www.segment.com.tr
www.trendyol.com
Bütçe 400 TL ama seçtiğim kulaklıklar genelde 480 TL civarında. Sebebi ise yukarıda belirttiğim gibi alış fiyatından gelecek, ortalama 80 TL indirim olur dedi (daha aşağısı da olabilir daha yukarısı da diyor, onu yarın toptancıya sormam gerek dedi).
Rampage SN-R7 MESH PLUS Siyah 7.1 USB Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Segment
Rampage Sn-r10 Alquist Rgb Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık 3,5mm Siyah - Fiyatı, Yorumları
Rampage Sn-r10 Alquist Rgb Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık 3,5mm Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bütçe 400 TL ama seçtiğim kulaklıklar genelde 480 TL civarında. Sebebi ise yukarıda belirttiğim gibi alış fiyatından gelecek, ortalama 80 TL indirim olur dedi (daha aşağısı da olabilir daha yukarısı da diyor, onu yarın toptancıya sormam gerek dedi).