4800 Lira sistem toplama

274728

Kilopat
Arkadaşlar öncelikle merhaba, Vatan Bilgisayar üzerinden 5000 TL sınırlı bilgisayar toplayacağım aklımda belli bir sistem var sistemin parçaları şöyle:
2019-08-14 18.18.17.jpg

Başka önerisi olan varsa bunun gibi ss alarak yollasın.

Son düzenleme:
Sistemi vatandan almanız zorunlu mu ?
Başka önerilerim var birazdan editlerim.

Edit : Hazır sistem olarak bunları alabilirsiniz.
2. Sistemde artan bütçeyle sistemi 16 GB RAM ile satın alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Sistemi vatandan almanız zorunlu mu ?
Başka önerilerim var birazdan editlerim.

Edit : Hazır sistem olarak bunları alabilirsiniz.
2. Sistemde artan bütçeyle sistemi 16 GB RAM ile satın alabilirsiniz.
Ne yazık ki netten alış veriş yapamıyorum illa mağazadan olacak

Sizin öneriniz ikisi arasında hangisi? Ben R5 2600 yönündeyim.
Bence de R5 2600 olan alınıp kalan parayla alttaki ürün alınıp RAM 16 GB yapılabilir.

Arkadaşlar öncelikle merhaba, Vatan Bilgisayar üzerinden 5000 TL sınırlı bilgisayar toplayacağım aklımda belli bir sistem var sistemin parçaları şöyle:
Eki Görüntüle 427379

Başka önerisi olan varsa bunun gibi ss alarak yollasın.
enb buyuk onerim ekran kartından yana olucak 1800 tl ye ona vermek yerine MSI Nvidia GeForce GTX 1660 Gaming X 6GB 192Bit GDDR5 DX(12) Fiyatı 1670 liraya bunu veya illahaki rx 590 istiyorum dersenir Sapphire Radeon RX590 Pulse 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı 1350 tl ye normal olan modeli oneririm kalan 450 tl fark ila çok daha degişik şeyler alabilir ve bir onerim daha var eger bazı parçaları şimdi alabiliceksen hepsiburadada çok guzel indşrimler var hemen bakmanı tavsiye ederim

Aklım var kazık yemeyeceğim dersen internetten çok daha iyi sistemleri alabilirsin, bir örneği:
Yok ben illa kazık yemek istiyorum dersen: AMD R5 2600-MSI GTX1660TI GAM.X6G-MSI B450M PRO-VDH PLUS-8GBRAM-WD500GB BLUE SSD - Vatan Bilgisayar Bunu al geç. TUF serisi ekran kartı alma, yükte 80-90 derece arasında çalışıyor. Bu attığımda Gaming X var, en iyi soğutma modellerinden birisi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı