Aslında 1050 alıp, İ5 8600K ile bir sistem toplamak mantıklı olur. 2 sene sonra ekran kartını yenileyip, sistemi 3 sene kadar daha kullanabilir.
''Benim baktığım kadarıyla tabi.'' Daha ucuz bir internet sitesi paylaşırsanız çok sevinirim. Benim gözümden kaçmış olabilir.Aynı fiyat? O RAM diğer sitelerde 100₺ daha ucuz. Bu rakam RAM için az bir miktar değil. O ekran kartına 1500₺ verilmez. 200₺ katıp 6GB modeli alınır.
i5 8600k ile r5 1500x arasında ki fark nedir acaba? Daha iyi bir fps sağlıyor mu oyun konusunda? 1050 pubg oynatabilecek kadar iyi bir ekran kartı mı bu arada.Aslında 1050 alıp, İ5 8600K ile bir sistem toplamak mantıklı olur. 2 sene sonra ekran kartını yenileyip, sistemi 3 sene kadar daha kullanabilir.
Webdenal, İnventus, Sinerji, İncehesap gibi bir çok site var. Ama size tavsiyem Sinerji'den veya İnventus'tan alın.''Benim baktığım kadarıyla tabi.'' Daha ucuz bir internet sitesi paylaşırsanız çok sevinirim. Benim gözümden kaçmış olabilir.
Teşekkürler hocam sağ olun. Son bir sorum olacak. 16gb Ram'i 8 gb yapıp, ekran kartını 6gb tamamlamak sizce mantıklı mı? İlerleyen zamanlar da bir 8 gb daha eklerim diye düşündüm.Webdenal, İnventus, Sinerji, İncehesap gibi bir çok site var. Ama size tavsiyem Sinerji'den veya İnventus'tan alın.
Tam olarak 4800 TL. Fakat ilk tercihim AMD tabanlı bir sistem.Aslında bize bütçenizi söyleyin biz toplayalım.
Yardımlarınız için teşekkürlerHayır. PUBG oynuyorsanız, 8 GB bellek sıkıntı çıkartır. O dropları bizzat yedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.