4800 TL Bilgisayar Toplama

Aynı fiyat? O RAM diğer sitelerde 100₺ daha ucuz. Bu rakam RAM için az bir miktar değil. O ekran kartına 1500₺ verilmez. 200₺ katıp 6GB modeli alınır.
''Benim baktığım kadarıyla tabi.'' Daha ucuz bir internet sitesi paylaşırsanız çok sevinirim. Benim gözümden kaçmış olabilir.

Aslında 1050 alıp, İ5 8600K ile bir sistem toplamak mantıklı olur. 2 sene sonra ekran kartını yenileyip, sistemi 3 sene kadar daha kullanabilir.
i5 8600k ile r5 1500x arasında ki fark nedir acaba? Daha iyi bir fps sağlıyor mu oyun konusunda? 1050 pubg oynatabilecek kadar iyi bir ekran kartı mı bu arada.

''Benim baktığım kadarıyla tabi.'' Daha ucuz bir internet sitesi paylaşırsanız çok sevinirim. Benim gözümden kaçmış olabilir.
Webdenal, İnventus, Sinerji, İncehesap gibi bir çok site var. Ama size tavsiyem Sinerji'den veya İnventus'tan alın.

2. Kısma gelince : Oyun konusunda i5 8600K, R5 1500X'in çok önünde. GTX 1050 ile i5 8600K PUBG'dw güzel oynatır. Ama GTX 20xx serisi çıkınca ekran kartını mutlaka güncelleyin.

Webdenal, İnventus, Sinerji, İncehesap gibi bir çok site var. Ama size tavsiyem Sinerji'den veya İnventus'tan alın.
Teşekkürler hocam sağ olun. Son bir sorum olacak. 16gb Ram'i 8 gb yapıp, ekran kartını 6gb tamamlamak sizce mantıklı mı? İlerleyen zamanlar da bir 8 gb daha eklerim diye düşündüm.

Aslında bize bütçenizi söyleyin biz toplayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…