G gececiyimlanben Kilopat Katılım 24 Temmuz 2016 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2018 #31 Silinen üye dedi: Yani bu işlemci OC olmadığı için Z370 serisi anakart gereksiz. Avantajı bütçeniz bakımından bir "+". Genişletmek için tıkla... Peki hocam aynı fiyat aralığında önerebilceğiniz bir amd işlemci ve anakart var mı? Geri kalan bileşenler bana da mantıklı geldi. Yine işlemci tercihim amd olacaksa yeni nesil anakartlar beklenmeli mi?
Silinen üye dedi: Yani bu işlemci OC olmadığı için Z370 serisi anakart gereksiz. Avantajı bütçeniz bakımından bir "+". Genişletmek için tıkla... Peki hocam aynı fiyat aralığında önerebilceğiniz bir amd işlemci ve anakart var mı? Geri kalan bileşenler bana da mantıklı geldi. Yine işlemci tercihim amd olacaksa yeni nesil anakartlar beklenmeli mi?
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.870 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 7 Mart 2018 #32 @Silinen üye O PSU, bazı kullanıcılarda ses sorununa yol açmış. Zaten çok daha iyi alternatifleri mevcut.
@Silinen üye O PSU, bazı kullanıcılarda ses sorununa yol açmış. Zaten çok daha iyi alternatifleri mevcut.
W Wero Ziyaretçi 7 Mart 2018 #33 Oreki dedi: @Silinen üye O PSU, bazı kullanıcılarda ses sorununa yol açmış. Zaten çok daha iyi alternatifleri mevcut. Genişletmek için tıkla... Alternarifler dediğiniz gibi mevcut. Cooler Master G650M alınabilir. EVGA 650GQ olsa daha iyi olurdu ama bütçe aşıyor maalesef.
Oreki dedi: @Silinen üye O PSU, bazı kullanıcılarda ses sorununa yol açmış. Zaten çok daha iyi alternatifleri mevcut. Genişletmek için tıkla... Alternarifler dediğiniz gibi mevcut. Cooler Master G650M alınabilir. EVGA 650GQ olsa daha iyi olurdu ama bütçe aşıyor maalesef.
H Hasan_Hüseyin Hectopat Katılım 21 Mayıs 2017 Mesajlar 211 8 Mart 2018 #34 İntel mi Amd mi istiyorsunuz
8 88205 Megapat Katılım 13 Aralık 2015 Mesajlar 281 Makaleler 1 8 Mart 2018 #35 İmzamd ki sistemi 5.000₺ ya veriyorum düşünürsen. Bütün parçaların en az 1 yıl garantisi de mevcut. Düşünürsen iletişime geç.
İmzamd ki sistemi 5.000₺ ya veriyorum düşünürsen. Bütün parçaların en az 1 yıl garantisi de mevcut. Düşünürsen iletişime geç.
G gececiyimlanben Kilopat Katılım 24 Temmuz 2016 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2018 #36 Hasan_Hüseyin dedi: İntel mi Amd mi istiyorsunuz Genişletmek için tıkla... ilk tercihim amd. 88205 dedi: İmzamd ki sistemi 5.000₺ ya veriyorum düşünürsen. Bütün parçaların en az 1 yıl garantisi de mevcut. Düşünürsen iletişime geç. Genişletmek için tıkla... Hocam 2.el düşünmüyorum. Teşekkür ederim.
Hasan_Hüseyin dedi: İntel mi Amd mi istiyorsunuz Genişletmek için tıkla... ilk tercihim amd. 88205 dedi: İmzamd ki sistemi 5.000₺ ya veriyorum düşünürsen. Bütün parçaların en az 1 yıl garantisi de mevcut. Düşünürsen iletişime geç. Genişletmek için tıkla... Hocam 2.el düşünmüyorum. Teşekkür ederim.