4800 TL i5 6600 Sisteme Yorum

Ne demek hocam boşuna değildi aslında böyle sistem toplarken zevk alıyorum:ROFL: hem sizde fikir sahibi oldunuz bu sayede. Ama sistem tam yerli yerindeydi :( O parçaları çok kaliteli olmamakla beraber 3800 e toplarım ama gönlüm istemez tabi.
Hiç içime sinmedi bütçeyi biraz aştı ama dahada kısarsam kaliteli olmayacak sistem. Headset olarak 30 liralik falan bir kulaklık önericem sana gayet güzel mikrofonlu ama şuan kutusunu bulamadım bulunca ekleyeceğim onuda.

Eki Görüntüle 168236

Hocam ne iş o kupon ?
Ramazan indirim kuponu, siteden bakabilirsin, ama harcamadan gelmiyor, bende arkadaş ayarlıcam,

Ne demek hocam boşuna değildi aslında böyle sistem toplarken zevk alıyorum:ROFL: hem sizde fikir sahibi oldunuz bu sayede. Ama sistem tam yerli yerindeydi :( O parçaları çok kaliteli olmamakla beraber 3800 e toplarım ama gönlüm istemez tabi.
Hiç içime sinmedi bütçeyi biraz aştı ama dahada kısarsam kaliteli olmayacak sistem. Headset olarak 30 liralik falan bir kulaklık önericem sana gayet güzel mikrofonlu ama şuan kutusunu bulamadım bulunca ekleyeceğim onuda.

Eki Görüntüle 168236

Hocam ne iş o kupon ?
Ramazan indirim kuponu, siteden bakabilirsin, ama harcamadan gelmiyor, bende arkadaş ayarlıcam,

Aslında pek bir önemi yok günümüzde. 4 GB yeterde artar ama çok fiyat farkı olmazsa 8 GB tercih edilebilir.

Sistemi topladım şimdiden hayırlı olsun :)
Monitörü iyi seçtim biraz ona yatırım yaptık. Onun dışında sizi fazlasıyla idare edicek i5 işlemcimizi ekledim. Anakart OC'siz direk takıp çalıştırıcaksınız yani işin detayına inmenize gerek kalmayacak. Ram'lerde aynı şekilde. Kasa ATX boyutlara kadar destekliyor ve bana göre hoş duruyor :D

İşlemci soğutucu farklı seçilebilir. OC olmayınca pekte lazım olmuyor.

Eki Görüntüle 168226

Kulaklığınızda bu tesadüfen forumdan bir kullanıcı sepetine almış görünce tanıdım kulaklığımı :D
Emin olun sizi idare eder. Profosyonel alacaksanız fiyat uçacaktır. 30 tl'ye en uygun gHeadset'lerden biri bana göre
Adsız.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı