4800 TL Monitör Dahil PC Toplama

Keramifow

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar. Bütçe 4800 TL'dir. 1ms tepkime süreli monitör dahil sistem önerisi istiyorum sizlerden.
Oyun ve render amaçlı kullanılacaktır. OC yapılacaktır.
Mümkünse i7 6700k sığdırabilelim. Ekran kartı 970 veya R9 390 olabilir. 1, 1.5 sene sonra güncel mimari ekran kartına geçilecektir. Bütçeyi aşmaz isek sevinirim.

Şimdiden teşekkür ediyorum.

İnceleyebilirsiniz hocam. HDD, SSD kullanımını kafanıza göre ayarlayabilirsiniz. Ben örnek olması için ikisinide ekledim.

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    80,5 KB · Görüntüleme: 474
  • image.png
    image.png
    84,1 KB · Görüntüleme: 416
Sisteminiz içime sindi hocam teşekkür ederim. Diğer önerileride bir görmek istiyorum. Tek modül 8 gb bellek alıp, 1 ay sonra bir 8 gb daha almak mantıklı olur mu?

Teşekkürler tekrardan. Parçaları alabileceğim güvenli ve uygun bir site var mı? Veya farklı yerlerden ucuza alıp evde kendim monte etmem zor olur mu?

pc.png

ben böyle bişey topladım dostum bende iç mimarlık okuyorum sadece işlemci ile anakartı satın almam kaldı bilmiyorum bakalım nasıl olacak inşallah rendir alırken sıkıntı çıkartan bi bilgisayar olmaz :(

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı