1) SanDisk SSD Plus modeli. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani sistem kitlenmeleri. Not: Bu sorunlar ağırlıkla 120 ve 240GB modellerinde görülmektedir. 2) Adata SU630 ve SU650 modelleri. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani takılma ve donma...
Sandisk Ssd Plus ve Ssd Ultra kullanan tanıdıklarım var SSD PLUS olanı yaklaşık 4 yıldır kullanıyor aktif olarak sürekli format, bilişim sistemi uygulamaları vs gibi bir çok işlem yapılan bilgisayarda ve hala disk sağlığı %100, yaklaşık 1 yıl önce Corsair MP 510 aldım firmware update yaptıkça disk sağlığı düşmeye başladı ve şuan %96 da.
Sandisk Ssd Plus ve Ssd Ultra kullanan tanıdıklarım var SSD PLUS olanı yaklaşık 4 yıldır kullanıyor aktif olarak sürekli format, bilişim sistemi uygulamaları vs gibi bir çok işlem yapılan bilgisayarda ve hala disk sağlığı %100, yaklaşık 1 yıl önce Corsair MP 510 aldım firmware update yaptıkça disk sağlığı düşmeye başladı ve şuan %96 da.
Tekrar vazife alın arkadaşlar biliyorum bütçeyi neden 5000TL değil diye kızıyorsunuz biliyorum 240GB SSD ve 8 GB RAM yeterli ama attığınız sistemler aklıma oturdu teşekkürler.
MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
High Power 600W Eco 80+ Bronze Güç Kaynağı(Kutusuz) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
G.Skill RipjawsV 8GB 3000Mhz DDR4 Ram F4-3000C16S-8GVRB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Tekrar vazife alın arkadaşlar biliyorum bütçeyi neden 5000TL değil diye kızıyorsunuz biliyorum 240GB SSD ve 8 GB RAM yeterli ama attığınız sistemler aklıma oturdu teşekkürler.
Şu sistem mantıklı MSI indirimli kasalarındanda alırsam o artan para ile 240GB SSD alırım oldu bu iş teşekkürler.