4800TL bütçe sistem önerisi

Ahmetekeli

Hectopat
Katılım
9 Nisan 2020
Mesajlar
31
Geçenlerde başka bir konu açmıştım ama biraz daha para biriktirdim. 4800TL bütçe ile 720P de darboğaz olmayacak bir sistem arıyorum ekran kartı GTX 1650'den yüksek olsa yeter.
 
Adata XPG Gammix D30 8 GB 3000MHz DDR4 CL16 AX4U300038G16A-SR30 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (2 tane)
 
Adata XPG Gammix D30 8 GB 3000MHz DDR4 CL16 AX4U300038G16A-SR30 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (2 tane)
Elinize sağlık hocam güzel olmuş.
 
Ekran kartı:
İşlemci:
Anakart:
SSD:
RAM:
(2 tane)
Kasa:
PSU:
 
@passat önerdiği sistemi alın casper isimli kullanıcının attığı sistem seçenekler arasında bile olmasın. Ama bence darkflash pollux mesh kasada alınabilir aynı fiyat.

Bu linkten Vatan Bilgisayar'da ki OEM hazır toplanmış sistemlere göz atabilirsin. Toplama olmalarına rağmen kendi toplamaları olduğu için 24 ay garanti sunuyorlar diye biliyorum.
Vatan birçok parçada gereksiz pahalı ve sistemlerde kronik sorunlu parçalar koyuyolar.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı