4800TL monitör dahil sistem önerisi

Daha pahalı olur ama. Yoksa benim de gönlüm ister 4800E sadece kasa.

Sistemin biraz düşük olacaktır. Tahminen 3 sene sonrası için yeniden bir kasa toplamak istiyceksin. Dediğim gibi sadece tahmin gibi. Bu sene ve sonrası için oyunlarda bir sıçrayış olacak. Malum PS5'te geliyor. O ayarlarda oyunları da PC'de göreceğiz. Bende kasamı alırken kredi kartlarıyla zorlanmıştım. 8 seneyi beraber devirdik. Bir yanım mutlu :) iyi almışım. Yeni kasa çalışmamız 3070 ekran kartı üzerine.
Tüm bunların dışında da param bu kadar dersin seni de anlarım. Herkesin dar zamanı ve öğrencilik anları veya ailesinin dar durumda olduğu anlar vardır bunada saygım sonsuz. :)

Sistemin biraz düşük olacaktır. Tahminen 3 sene sonrası için yeniden bir kasa toplamak istiyceksin. Dediğim gibi sadece tahmin gibi. Bu sene ve sonrası için oyunlarda bir sıçrayış olacak. Malum PS5'te geliyor. O ayarlarda oyunları da PC'de göreceğiz. Bende kasamı alırken kredi kartlarıyla zorlanmıştım. 8 seneyi beraber devirdik. Bir yanım mutlu :) iyi almışım. Yeni kasa çalışmamız 3070 ekran kartı üzerine.
Tüm bunların dışında da param bu kadar dersin seni de anlarım. Herkesin dar zamanı ve öğrencilik anları veya ailesinin dar durumda olduğu anlar vardır bunada saygım sonsuz. :)

Öyle Ultra beklentilerim yok. AAA oyunları oynamayı seven biri değilim, oynasam GTA 5 gibi eski AAA oyunları oynarım. Çoğunlukla CS:GO, Valorant ve Fortnite oynayacağım.

Öyle Ultra beklentilerim yok. AAA oyunları oynamayı seven biri değilim, oynasam GTA 5 gibi eski AAA oyunları oynarım. Çoğunlukla CS:GO, Valorant ve Fortnite oynayacağım.

Bir zamanlar S3 mini almıştım. 800 TL nakit verdim 😍Sadece Facebook olsun yeter demiştim. Sonra teknoliji gelişiyor öğreniyoz bazı şeyleri tabii zamanlar. S3 mini hala sağlam ve ben S7 kullanıyorum. Bazen beklentini yükselt bence. Ben Dead stranding kurcam PC me 2 GB Radeon 7870 ekran kartı var kaldırmıycak ama yine de zorluycaz bir şansımı.
Yanlış anlama arkadaşım kendi hayatımdan örnek vermek istedim. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı