Hayır? Ancak benle alay edenler oluyor mesela bilgisayarın düşük diyenler olabiliyor vs.
Diyenler var evet...Saçma sapan ufak çocuklar gibi. Benim bilgisayarım senin bilgisayarını döver diyorlar mı? 
Kim diyor? İsim ver bana. Şimdi gidip dağıtırım onları. Etiket yap buraya.Diyenler var evet...
Benim bildiğim en yakın santral bana 15KM ötede. Santrale yakınlık bunlardan biraz anlaşılıyormuş ancak ben hangisi oluduğunu bilmiyorum. Bu resmi çekerken fark ettim hattım 20Mbps destekliyormuş. Yeni öğrendim. Lütfen hava atıyormuş gibi anlaşılmasın 9 - 10 aydır bu interneti kullanıyorum ara ara girer bu sayfaya bakarım ve en yüksek hızımın 20 olduğunu yeni öğrendim. Şaşırdım.Araştır, 7 Mbps internetim var diye hava atmasını biliyorsun.
Örnek veriyorum o paketle İDM ile 4 GB olan bir dosya inerken tahmini 40 dakika diyerek insanın duygularıyla oynuyor. Ayrıca sanrtale yakınsın o zaman. Ben 16 Mbps paketi Vodafone'de kablolu olarak tam alıyordum.
O ne biçim SNR değeri. Ben CAT 6 döşedim yinede o değerleri göremedim. Telefon kutusundan eve nasıl kablo çektin sen? Kim dedi sana 15 KM diye. Sinyal almak mucize olurdu be.Benim bildiğim en yakın santral bana 15KM ötede. Santrale yakınlık bunlardan biraz anlaşılıyormuş ancak ben hangisi oluduğunu bilmiyorum. Bu resmi çekerken fark ettim hattım 20Mbps destekliyormuş. Yeni öğrendim. Lütfen hava atıyormuş gibi anlaşılmasın 9 - 10 aydır bu interneti kullanıyorum ara ara girer bu sayfaya bakarım ve en yüksek hızımın 20 olduğunu yeni öğrendim. Şaşırdım.
4 - 5 sene önce TTnet kullanırken internet kopma şikayetim vardı. Müşteri hizmetlerini aradık ekip yönlendirdiler baktılar kablolara baya eski dediler. Dışardaki kutudan çatıya kadar kablo çektirler. O zamandan beri aynı kabloyu kullanıyorum. Kabloyu çekenlerin ellerinden öperim.O ne biçim SNR değeri. Ben CAT 6 döşedim yinede o değerleri göremedim. Telefon kutusundan eve nasıl kablo çektin sen? Kim dedi sana 15 KM diye. Sinyal almak mucize olurdu be.
Kaç para aldı? Beleş yaptıysalar böyle helal olsun. Nasıl kablo CAT 5, CAT 6, normal telefon kablosu?4 - 5 sene önce TTnet kullanırken internet kopma şikayetim vardı. Müşteri hizmetlerini aradık ekip yönlendirdiler baktılar kablolara baya eski dediler. Dışardaki kutudan çatıya kadar kablo çektirler. O zamandan beri aynı kabloyu kullanıyorum. Kabloyu çekenlerin ellerinden öperim.
O zamanlar Ttnet müşterisi olduğum için ücretsiz bir şekilde yapmışlardı. Çatıya döşenen kabloların açık yerlerinden fotoğraflar çekmiştim. CAT kablosuna benzemiyor gibi.Kaç para aldı? Beleş yaptıysalar böyle helal olsun. Nasıl kablo CAT 5, CAT 6, normal telefon kablosu?
Ben bu kadar dandik kablolama görmedim açıkçası... En azından kablo bandıyla bantlasalardı... Yağmur suları üzerine bi damlasa kablolar birbirinden kopacak gibi his veriyor.O zamanlar Ttnet müşterisi olduğum için ücretsiz bir şekilde yapmışlardı. Çatıya döşenen kabloların açık yerlerinden fotoğraflar çekmiştim. CAT kablosuna benzemiyor gibi.
Fotoğrafın üstüne 3 - 4 kez tıklarsan gerçek boyutlarında görürsün.
Sağdaki kablo dışarıdaki kutudan geliyor soldaki iki ucu kıvrık ve kalın olan kabloda eve gidiyor.