4850 TL'ye işlemci-anakart-ekran kartı önerisi

Bütçe
4850
2. Kasayı beğendim kararımı değiştirmezsem bunu alacağım gibi. Teşekkür ediyorum.
İşlemci olarak R5 3600 alacağım yüksek ihtimal. Anakart gelecek olursak biraz araştırmadan sonra bütçemi yükseltip x570 almaya karar verdim. Model olarak Gigabyte x570 gaming x güzel gibime geldi. Ekran kartında RX 5700 XT alacağım gibi duruyor ama detaylı bir araştırma yapacağım tam çözemedim kartlar stabil mi sıkıntısı var mı. Tek tek hepinize teşekkür ediyorum önerileriniz için, farklı düşünceleriniz var ise hala bekliyorum.

Son düzenleme:
gigabytein rx 5700 serileri alınmaz çok kötü benchmark değerleri ya sapphire nitro + alın 3200 liraya yada msi gaming x rx5700 xt alın

ben 4850 tl dediğin için öyle kurmuştum. yoksa imzamdaki sistemi alabilirsin direk

Strix daha iyi değil mi?

Bir de nitro olacaksan yeni SE modeli çıktı fanlar RGB ve 20MHZ daha hızlı.

Güncelleme gelmediyse eğer Nitro+ şuan en iyileri.
SE farkına gerek yok bence RGB dışında bir katkısı yok istenirse ekstradan alınabiliyor 200 TL civarına

Güncelleme gelmediyse eğer Nitro+ şuan en iyileri.
SE farkına gerek yok bence RGB dışında bir katkısı yok istenirse ekstradan alınabiliyor 200 TL civarına
Biliyorum ama almışken öyle almak daha iyi olur.
Se modelini alacaksan biraz bekle fiyatı baya yüksek.Ben en son 3.400TL'ye görmüştüm ama şuan bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…