487 TL'ye Hyperx Cloud Stinger Alınır mı?

Bütçe
500

Rogeryuk

Hectopat
Katılım
22 Aralık 2017
Mesajlar
83
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Uzun süredir bir kulaklığa ihtiyacım var fakat fiyatlar çok yüksek olduğu için alamıyorum, almadıkça fiyatlar daha da çok artıyor ve daha çok zarar ediyorum. Bu yüzden araştırma yaparken Amazon'da Hyperx Cloud Stinger'ı 487 TL'ye gördüm ve diğer sitelerle karşılaştırdığımda ucuz geldi. Bu fiyata başka tavsiyeleriniz var mı?
 
Daha 1 hafta önce 350'ye aldım, fiyatı dalgalanıyor ve sanırsam bazı sorunları vardı. Bu fiyata önermiyorum yakın zamanda yine 350 TL civarına düşer sürekli yükselip alçalan bir piyasası var.
Kaçırmışız o zaman, nereden almıştınız? Ben o zaman bir süre daha indirim kovalayacağım galiba. Siz ne diyorsunuz HS50 Pro ile kıyaslarsanız?
 
Kaçırmışız o zaman, nereden almıştınız? Ben o zaman bir süre daha indirim kovalayacağım galiba. Siz ne diyorsunuz HS50 Pro ile kıyaslarsanız?
Kesinlikle HS50 Pro derim, indirim değil hocam tüm fiyatlar 350 TL olmuştu her sitede. Amazon üzerinden almıştım ben de. Bütçe yetiyorsa kesinlikle HS50 Pro almanızı tavsiye ederim.
 
HS50 Pro'nun satıcısına pek içim ısınmadı. Aslında Hepsiburada güvencesi olsa da şu ana kadar hiç öyle bir satıcıdan ürün almadım. Sanırım ikisi içinde indirim bekleyeceğim, İncehesap cuma gecesi indirimleri gibi. Hangisi daha önce ucuza gelirse alırım muhtemelen. Teşekkür ederim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı