Sadece sistem en ucuza 4900'e geliyor, monitör bedava geliyor yani. O dediği parçaları satıp 2. elden en babalarını alsınlar yine karda olacaklarAdam 4899 TL'ye 144Hz monitörlü çok güzel bir sistem toplamış, burada hala yok ekran kartı tek fanlı, yok PSU şöyle diyen arkadaşlar var. Ben anlamıyorum sizi. Şu sistemi tek toplasak 4500 TL'den fazla tutacak eminim. Sadece muhalefet olmak için yorum yapmayın. Sistemde kötü olan hiçbir parça yok bence. Fiyatına göre mükemmel olmuş. Alacak arkadaşlara hayırlı olsun.
Yazık sana dostumDonanım Arşivi'nin bilgili (!) üyeleri tarafından linç yiyorum şu anda.
Yaptığım yorum;
Eki Görüntüle 801737
Cevaplar;
Eki Görüntüle 801735
Eki Görüntüle 801736Eki Görüntüle 801738
Cidden garip insanlar var ya. Şu dolar kurunda, şu piyasada, pandemi döneminde şuana kadar gördüğüm en avantajlı sistem bu. Adam hala niye İntel koymamış, neden PSU şöyle, ekran kartı tek fanlı diye eleştiriyor. Gerçekten garip bir insanımız var. Arkadaşlar bütçe 4900 TL farkında mısınız? 4900 TL'nin içinde LG 144 Hz monitör var, B450 chipsetli anakart var, 16 GB RAM var, 480 GB SSD var. Ne bekliyorsunuz ki daha onu anlamıyorum. Sadece muhalefet yani başka bir şey değil.Sadece sistem en ucuza 4900'e geliyor, monitör bedava geliyor yani. O dediği parçaları satıp 2. elden en babalarını alsınlar yine karda olacaklar.
Vatandan attığı sözde ,100k özel olan sistemi diyorum hani yapılan bütün yorumların sadece küfürden vs ibaret olan videosuModart PC'nin hangi sisteminden bahsettiğini bilmiyorum. Soru işaretinin anlamını biliyorsundur herhalde?
Ne?Yazık sana dostum
Yorumların hepsi gerekli cevaplar verilerek yazılmış yorumlar. Ekran kartı ısınma problemli diyorsun. Testlerde 75 dereceyi geçmeyen bir kart. Hadi bu sana 80 olsun. Kötü mü? Gene değil. Neden? 80 derece oldu diye ömrü belki daha kısa olabilir ama bu uzun vadede çorbada tuz bile değildir. Ayrıca minimum denk sistemlere göre 1500 TL daha indirimli olmuş. Alacak olan adam 5-10 derece ekran kartı daha fazla ısınıyor diye 1500 liralık indirimden mi vazgeçsin? Sen bu kadar zengin olabilirsin, 1500 lira farkı çat koyup daha iyisini alabilirsin ama ülkede herkes böyle değil maalesef. 3100 yerine 10100F olsun demişsin? Başka isteğin var mı? Balkonu mutfağa katmak gibi mesela? Adam burada isteğe göre, popülariteye göre bir sistem toplamıyor. İndirimli, f/p bir sistem topluyor. Aynı fiyata sen 10100F'lisini topla da onu alalım ne dersin?? Ne kadar kolay çamur atabiliyorsunuz hemen.
Rampage hariç donanım ürünü önerenlere ne yapıyorlar ? Merak ettim doğrusu.Donanım Arşivi'nin bilgili (!) üyeleri tarafından linç yiyorum şu anda.
Yaptığım yorum;
Eki Görüntüle 801737
Cevaplar;
Eki Görüntüle 801735
Eki Görüntüle 801736Eki Görüntüle 801738
Öyle, ancak şu an 10100F ile aynı/benzer parçalar kullanarak aynı monitörü ya dadengini kullanarak alabileceğin bir sistem en az 6400TL tutacaktır.Ne?
İ3 10100F R3 3100'den ucuz ve daha performanslı.
Arkadaşım anlamakta güçlük mü çekiyorsun? Arkadaşta öyle diyor zaten monitör ile bu fiyat bandında rakibi yok.Hahahaha...
Dostum onu iyi tutan monitör. Olmasa kim alacak ha?
İşte, aynısını yapsalar daha mantıklı olur.Öyle, ancak şu an 10100F ile aynı/benzer parçalar kullanarak aynı monitörü ya dadengini kullanarak alabileceğin bir sistem en az 6400TL tutacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.