18 yaşındayım herhangi bir ehliyetim yok. Bir motor var, ruhsatta 49CC olarak yazıyor. Ehliyet gerekiyor mu acaba? Küçük bir şehirde yaşıyorum, polis durdurur mu sıkıntı yaşar mıyım?
18 yaşındayım herhangi bir ehliyetim yok. Bir motor var, ruhsatta 49CC olarak yazıyor. Ehliyet gerekiyor mu acaba? Küçük bir şehirde yaşıyorum, polis durdurur mu sıkıntı yaşar mıyım?
Belli bir seviyeye kadar elektrikli taşıtlar ehliyet gerektirmiyor. 50CC olsa da en az b ehliyet veya A1 ehliyet gerektiriyor. Motorun model markasını yazarsan daha iyi yardımcı oluruz. Onun harici ehliyetsiz gezmekten cezayı yersin.
Mümkünse bilmediğin konular hakkında, üzerine basa basa, yanlış bilgiler verme. Her motorlu taşıt (10cc bile olsa) ehliyet gerektirir. Senin bu mesajını görüp trafiğe çıksalar yiyecekleri cezanın haddi hesabı yok.