49 Günde TYT Matematik kampı işe yarar mı?

Genel net 55-60 arası. Matematik 15-23 net arası yapıyorum. Daha sadece 2 deneme oldum, bunlar da daha hiç TYT çalışmıyorken yaptım. Yani bu yazın sonunda yapacağım genel netin çok daha yüksek olacağını düşünüyorum.

Genel net 55-60 arası. Matematik 15-23 net arası yapıyorum. Daha sadece 2 deneme oldum, bunlar da daha hiç TYT çalışmıyorken yaptım. Yani bu yazın sonunda yapacağım genel netin çok daha yüksek olacağını düşünüyorum.

Benim fikir alabileceğim bir arkadaşa ihtiyacım var. Senin şu an yaptığın netlere çıkmak için uğraşacağım ben :)

Anlıyorum. Belki biraz bilindik olacak ama gri koç'un rehberlik videolarına bakabilirsin. Orada adım adım, kaç netteysen daha yükseltmek için neler yapmalısın anlatıyor.

Bu tarz kamplar halihazırda çok iyi sayısal temeli olan insanlar için hazırlanıyor, bende bu kamplara katılıp TYT'yi bitirmeye çalışmıştım ama temelim olmadığı için hocanın çözdüğü her soruda "şimdi bu sayı buradan buraya nasıl geldi" diyordum sürekli.

Rehber matematik kanalının zaten hitap ettiği kitle iyi bir fen ya da Anadolu lisesine giden, çok iyi matematiği olan kitle. Soruların çoğunda üstün körü çözümler yapıyor "hoop bu buradan buraya geldi cevap 5 gönderrrrrr, gönddeer gelsin diyorum arkadaşım" deyip hızlıca geçiyor. Soruları sayısalı iyi olanlar zaten anlıyor o çözümü ama benim gibi insanlar anlamıyor.

Eğer daha ilk okuldan beri sayısalı çok iyi olan, matematikle hep haşır neşir olan birisi değilsen bu kamplar hiçbir işine yaramaz.
Rehber Matematikten bahsettiğine emin misin? 😀 O kanalın çözdüğü soruların çoğu temel seviye sorular yani über bir matematik bilgisine gerek yok.
Rehber matematikte bile zorlanan birisi önce bir antremanlarla matematik gibi kitapları çözmesi gerek.
Ha ama evet TYT kampı hiçbir işe yaramaz. Çünkü 49 günde TYT bitmez. Böyle hızlı hızlı ilerlenen kamplarda pek verim alınmaz genelde.

Rehber Matematikten bahsettiğine emin misin? 😀 O kanalın çözdüğü soruların çoğu temel seviye sorular yani Uber bir matematik bilgisine gerek yok.
Rehber matematikte bile zorlanan birisi önce bir antrenmanlarla matematik gibi kitapları çözmesi gerek.
Ha ama evet TYT kampı hiçbir işe yaramaz. Çünkü 49 günde TYT bitmez. Böyle hızlı hızlı ilerlenen kamplarda pek verim alınmaz genelde.

Mert hoca 70 günde TYT kampı nasıl sence

Rehber matematikten bahsettiğine emin misin? 😀 o kanalın çözdüğü soruların çoğu temel seviye sorular yani Uber bir matematik bilgisine gerek yok.
Rehber matematikte bile zorlanan birisi önce bir antrenmanlarla matematik gibi kitapları çözmesi gerek.

Evet gayet de rehber matematikten bahsediyorum. Benim tecrübem bu şekildeydi, soruların zor veya kolay olması değil benim bahsettiğim şey çözümlerin hızlı ve üstün körü geçilmesi.

Bu tarz kamplar halihazırda çok iyi sayısal temeli olan insanlar için hazırlanıyor, bende bu kamplara katılıp TYT'yi bitirmeye çalışmıştım ama temelim olmadığı için hocanın çözdüğü her soruda "şimdi bu sayı buradan buraya nasıl geldi" diyordum sürekli.

Rehber matematik kanalının zaten hitap ettiği kitle iyi bir fen ya da Anadolu lisesine giden, çok iyi matematiği olan kitle. Soruların çoğunda üstün körü çözümler yapıyor "hoop bu buradan buraya geldi cevap 5 gönderrrrrr, gönddeer gelsin diyorum arkadaşım" deyip hızlıca geçiyor. Soruları sayısalı iyi olanlar zaten anlıyor o çözümü ama benim gibi insanlar anlamıyor.

Eğer daha ilk okuldan beri sayısalı çok iyi olan, matematikle hep haşır neşir olan birisi değilsen bu kamplar hiçbir işine yaramaz.
Rehber Matematik dediğin adam en basit soruları çözüp onları da basit anlatan birisi tabii daha çarpma bölme toplama yapamıyorsan dediğin doğru olabilir.

Rehber matematik dediğin adam en basit soruları çözüp onları da basit anlatan birisi tabii daha çarpma bölme toplama yapamıyorsan dediğin doğru olabilir.

Siz anlayabilecek birikime sahip olduğunuz için size basit ve kolay geliyor işte ne çarpma bölmesinden bahsediyorsun, neyin aşağılaması peşindesin? Çoğu kişi gibi anadolu ya da fen lisesi okumadım ben, meslek lisesi okudum. İdare eder bir sayısal birikime sahibim ve bu birikim bu kanalı izlerken bana yetmiyor. Gerçekten insanı bir şey yazdığına pişman ediyorsunuz vallahi var ya.

Yazdığım mesajda zaten ''Sayısal temeli iyi olanlar için hazırlanıyor'' demişim, bu videolarda ben zorlandım çünkü temelim iyi değil ve gelmiş çarpma bölme diyorsun. Okuduğunu anlamıyor musun?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı