49 olan derslerden hoca geçirir mi?

Falcoo

Picopat
Daha fazla  
Bu sene liseye geçtim. Malum 2. dönemin 2. sınavları başladı bitti. Şu ana kadar 2 dersten kaldım sadece ama onların ortalaması da 49, hocalar geçirir mi sizce? Bu konuda fikriniz nedir?

Screenshot_20250612_081800.jpg

Screenshot_20250611_220711.jpg

Bu arada şahsen fizikten geçebileceğime inaniyorum. Ayni hocanın başka dersinde bu notlardan daha düşük almama rağmen geçirdi. Çok fena krallık etmişti. Kimyayı bilemiyorum ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sene liseye geçtim. Malum 2. dönemin 2. sınavları başladı bitti. Şu ana kadar 2 dersten kaldım sadece ama onların ortalaması da 49, hocalar geçirir mi sizce? Bu konuda fikriniz nedir?

Eki Görüntüle 2510332

Eki Görüntüle 2510333

Bu arada şahsen fizikten geçebileceğime inaniyorum. Ayni hocanın başka dersinde bu notlardan daha düşük almama rağmen geçirdi. Çok fena krallık etmişti. Kimyayı bilemiyorum ama.
Hocam sözlüler girilmemiş. Her türlü geçersin.

Eki Görüntüle 2510332

Eki Görüntüle 2510333

Hocadan hocaya değişir. Genelde çoğu hoca yüksek sözlü verip geçirir. Ha ama gıcık olan, sizi tanıyan ve sizden nefret eden hoca varsa ucu ucuna geçirir veya bırakır.

Eki Görüntüle 2510332

Eki Görüntüle 2510333

2 sözlünün toplamı 102 oluyorsa geçiyorsun.

Önceki dönem haylazdım biraz e kimyacı da sözlüleri 30 40 vermişti. Bu dönem daha aktiftim derslere falan katılıyordum yani, 30 olan notu da 70 yapmışım kesin geçerim herhalde? 50 50 girmesi gerekiyor.
51 girmesi gerekmiyor mu hocam?

Hocayla aran iyiyse ve sizi seviyorsa istediğinizi yapar da daha sözlü notları girilmemiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı