XxxPhoenixxX
Picopat
Dostum tüm malı devrettiyse imzalar atıldıysa geri dönüşü olmaz o kişinin ölmesi gerekiyor tekrar miras paylaşımı olması için buna benzer bir durum bizde de olmuştu 5 mirasçıydık babannemin annesinin evi ve tarlası vardı o ölünce satılmasını istedik ve tapunun 2020 de oğluna devrettiği ortaya çıktı 5'e bölünmesi gereken yeri kendi almış yani kadın 97 yaşındaymış 2020 de nereden bilsin de bunların da hakkı var diye düşünememiş devretmiş sonra babam tanıdığı avukata başvurmuş avukat boşuna para verirsiniz geri alamayız demiş.
Umarım dediginiz gibi olmaz, zamanında annem, teyzelerim durmadan çalıșmıșlar dayım da keyfine bakmıș. Çevreden duydugum kadarıyla bazı davalar açılabiliyordu burada daha detaylı bilen arkadașlar bilgilendirirse çok iyi olur.
Hocam alabileceğinizi düşünüyorum hala ama bir tık zor olabilir dayınızın maddi durumu iyiyse.
Usta olarak çalıșıyor üstlerinde kendilerine ait 2 ev artı yazlık oldugunu biliyoruz. Sanırım kanıtlamak sıkıntı olacak.
Hocam alabileceğinizi düşünüyorum hala ama bir tık zor olabilir dayınızın maddi durumu iyiyse.
Ama aldıgı mal varlıgı da 9 ev kadar deger ediyor. Buradan avantajımız olabilir.
Son düzenleyen: Moderatör: