M macisteryum1996/ Hectopat Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2016 #11 MarshWR dedi: Arkadaşım faturalarını kaybetmediysen tabii ki değiştirebilirsin. İade talebi gerçekleştirerek. Genişletmek için tıkla... Ben gidip vatandan aldım demin konuştuğum müşteri temsilcisi sağdece internet alışverişini değiştirdiklerini söyledi.
MarshWR dedi: Arkadaşım faturalarını kaybetmediysen tabii ki değiştirebilirsin. İade talebi gerçekleştirerek. Genişletmek için tıkla... Ben gidip vatandan aldım demin konuştuğum müşteri temsilcisi sağdece internet alışverişini değiştirdiklerini söyledi.
M Mustafa POYRAZ Megapat Katılım 6 Mayıs 2016 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2016 #12 Şunu buraya bırakayım da en olmadı başka birinin işine yarar. SSD çıkartılırsa o fiyat civarına düşüyor. Tavsiye: Son düzenleme: 14 Kasım 2016
Şunu buraya bırakayım da en olmadı başka birinin işine yarar. SSD çıkartılırsa o fiyat civarına düşüyor. Tavsiye:
MarshWR Megapat Katılım 21 Ocak 2015 Mesajlar 203 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci / Yazılımcı 14 Kasım 2016 #13 Olur mu öyle şey eğer almazlarsa gidip Tüketici Hakem Heyeti'ne falan başvurun. Her yerde iade kabulu zorunlu diye biliyorum. Mustafa POYRAZ dedi: Şunu buraya bırakayım da en olmadı başka birinin işine yarar. Tavsiye: Eki Görüntüle 200200 Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım gözünüzden kaçmış. M2 Sata SSD disk kullanımış onlar dizüstü bilgisayarlar için diye biliyorum. Yanlışım varsa kusura bakmayın.
Olur mu öyle şey eğer almazlarsa gidip Tüketici Hakem Heyeti'ne falan başvurun. Her yerde iade kabulu zorunlu diye biliyorum. Mustafa POYRAZ dedi: Şunu buraya bırakayım da en olmadı başka birinin işine yarar. Tavsiye: Eki Görüntüle 200200 Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım gözünüzden kaçmış. M2 Sata SSD disk kullanımış onlar dizüstü bilgisayarlar için diye biliyorum. Yanlışım varsa kusura bakmayın.
M macisteryum1996/ Hectopat Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2016 #14 MarshWR dedi: Olur mu öyle şey eğer almazlarsa gidip Tüketici Hakem Heyeti'ne falan başvurun. Her yerde iade kabulu zorunlu diye biliyorum. Hocam sanırım gözünüzden kaçmış. M2 Sata SSD disk kullanımış onlar dizüstü bilgisayarlar için diye biliyorum. Yanlışım varsa kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Tekrar konuştum internetten almadığınız sürece değişim yapamazsınız diyor yemin ediyorum ağlamaklı oldum ben anlamıyorum donanımdan diye anlayan abilerime güvendim keşke foruma yazsaydım.
MarshWR dedi: Olur mu öyle şey eğer almazlarsa gidip Tüketici Hakem Heyeti'ne falan başvurun. Her yerde iade kabulu zorunlu diye biliyorum. Hocam sanırım gözünüzden kaçmış. M2 Sata SSD disk kullanımış onlar dizüstü bilgisayarlar için diye biliyorum. Yanlışım varsa kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Tekrar konuştum internetten almadığınız sürece değişim yapamazsınız diyor yemin ediyorum ağlamaklı oldum ben anlamıyorum donanımdan diye anlayan abilerime güvendim keşke foruma yazsaydım.
H Hic Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2016 Mesajlar 1.586 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2016 #15 macisteryum1996/ dedi: Peki değişmesi gereken sadece ekran kartı mı ? yoksa o da değişsin dediğiniz bir parça var mı ? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını değiştireceklerini sanmıyorum fiyat farkından dolayı ama değiştirilecek olan en önemli parça diyebilirim SSD de değişitirip önerilen SSD lerden biri alınabilir. macisteryum1996/ dedi: Tekrar konuştum internetten almadığınız sürece değişim yapamazsınız diyor yemin ediyorum ağlamaklı oldum ben anlamıyorum donanımdan diye anlayan abilerime güvendim keşke foruma yazsaydım. Genişletmek için tıkla... Gidip yüz yüze konuştunuz mu ?
macisteryum1996/ dedi: Peki değişmesi gereken sadece ekran kartı mı ? yoksa o da değişsin dediğiniz bir parça var mı ? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını değiştireceklerini sanmıyorum fiyat farkından dolayı ama değiştirilecek olan en önemli parça diyebilirim SSD de değişitirip önerilen SSD lerden biri alınabilir. macisteryum1996/ dedi: Tekrar konuştum internetten almadığınız sürece değişim yapamazsınız diyor yemin ediyorum ağlamaklı oldum ben anlamıyorum donanımdan diye anlayan abilerime güvendim keşke foruma yazsaydım. Genişletmek için tıkla... Gidip yüz yüze konuştunuz mu ?