4Chan güvenli midir?

Phoque

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba, bir YouTube kanalım var. Türkiye'deki çoğu kişi 4Chan'e nasıl güvenli bir şekilde gireceğini bilmediği için bir rehber videosu çekmek istiyorum. Fakat YouTube'da dolaştığımda bu konuyla ilgili hiçbir rehber olmadığını gördüm. Bu beni biraz kuşkulandırdı. 4Chan'e nasıl girilceğine dair bir video hazılasam biraz saçma bir soru olacak ama başıma bir şey gelebilir mi? Biraz paranoyak bir insanım.

Merhaba, bir YouTube kanalım var. Türkiye'deki çoğu kişi 4Chan'e nasıl güvenli bir şekilde gireceğini bilmediği için bir rehber videosu çekmek istiyorum. Fakat YouTube'da dolaştığımda bu konuyla ilgili hiçbir rehber olmadığını gördüm. Bu beni biraz kuşkulandırdı. 4Chan'e nasıl girilceğine dair bir video hazılasam biraz saçma bir soru olacak ama başıma bir şey gelebilir mi? Biraz paranoyak bir insanım.

Hocam 4Chan'den birine denk gelmeyin aman. Mazallah evinizi falan bulur:)şaka yapıyorum tabii ki de çekin hiçbir anormal durum olmaz (%94 ihtimalle).Ama yerinde olsam siteye hiç girmem sadece nasıl girebileceklerini gösteririm. 4Chan'de birkaç yıl gezdikten sonra ben de paronayak olmaya başladım.

Lays gibi cips markalarını trolleyen, sadece bir fotoğraftaki insan gözlerinden teröristi tanımlayp FBI'a gönderen, para gönderip bağış yapman karşılığın da istediğini söylettiğin Afrika'lı çocuklara para atıp Hitler yanlış bir şey yapmadı dedirten, teröristlerin
düşmanlarını korkutmak için eğitim sırasında çekilen videolardan üssün yerini bulan, "..." Adresine pizza gönderirseniz size göğüslerimin
fotoğrafını atacağım diyen kız pizzalar gönderilmesine rağmen dediklerini yapmadığı için o kızın kız kardeşinin e-postasına kadar bulan ve gideceği hava alanına terörist olarak FBI'a bildiren 4Chan'den bahsediyorsan:

Evet güvenilir. :)

Lays gibi cips markalarını trolleyen, sadece bir fotoğraftaki insan gözlerinden teröristi tanımlayp FBI'a gönderen, para gönderip bağış yapman karşılığın da istediğini söylettiğin Afrika'lı çocuklara para atıp Hitler yanlış bir şey yapmadı dedirten, teröristlerin
düşmanlarını korkutmak için eğitim sırasında çekilen videolardan üssün yerini bulan, "..." Adresine pizza gönderirseniz size göğüslerimin
fotoğrafını atacağım diyen kız pizzalar gönderilmesine rağmen dediklerini yapmadığı için o kızın kız kardeşinin e-postasına kadar bulan ve gideceği hava alanına terörist olarak FBI'a bildiren 4Chan'den bahsediyorsan:

Iyi bir analiz ve bilgi birikimine sahip olan herkes bunları yapabilir, kaldı ki 4chan'de anonim olursanız hiçbir kimse size bir şey yapamaz.

Evine katil gönderirler, girme.

Hocam siz bu konuda güvenilecek biri gibisiniz harbi soracak olursam bir sıkıntı olur mu telif, ihtar vs.

Neden böyle dediniz hocam?

Hocam 4Chan'den birine denk gelmeyin aman. Mazallah evinizi falan bulur:)şaka yapıyorum tabii ki de çekin hiçbir anormal durum olmaz (%94 ihtimalle).ama yerinde olsam siteye hiç girmem sadece nasıl girebileceklerini gösteririm. 4Chan'de birkaç yıl gezdikten sonra ben de paronayak olmaya başladım.

Sitede uzun zamandır varım zaten. İnsanlar garip bir şekilde nasıl girildiğini bilmiyor siteye bu yüzden uzun süreli bir 4chan kullanıcısı olarak bir rehber videosu çekmek istiyorum.

Lays gibi cips markalarını trolleyen, sadece bir fotoğraftaki insan gözlerinden teröristi tanımlayp FBI'a gönderen, para gönderip bağış yapman karşılığın da istediğini söylettiğin Afrika'lı çocuklara para atıp Hitler yanlış bir şey yapmadı dedirten, teröristlerin.
Düşmanlarını korkutmak için eğitim sırasında çekilen videolardan üssün yerini bulan, "..." adresine pizza gönderirseniz size göğüslerimin
Fotoğrafını atacağım diyen kız pizzalar gönderilmesine rağmen dediklerini yapmadığı için o kızın kız kardeşinin e-postasına kadar bulan ve gideceği hava alanına terörist olarak FBI'a bildiren 4Chan'den bahsediyorsan:

Bunların olması normal. Sitenin güvenliği ile ilgili şüphem yok zaten dediğim gibi uzun zamandır 4chan üyesiyim ama rehber videosu çeksem bu 4Chan'in Neo-nazi tayfa gelip sorun çıkartır mı manasında sormuştum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı