4Chan nedir?

Abartılacak bir yer değil. Sadece klasik bir forum fakat amaçları farklı. Topluluk sayesinde birçok toplu yapılabilecek işleri yapıp ün kazanıyolar.

Arkadaşlar 4Chan nedir? VPN olmadan girdim ve bunu verdi. Virüs falan bulaşmış mıdır?
İnsanlara bulaşmadığın sürece riskli değil hatta muhabbeti saran bir forum. Ama eğer insanlara sataşırsan başın her şey gelebilir. Abartılacak kadar korkunç bir yer değil.

İnsanlara bulaşmadığın sürece riskli değil hatta muhabbeti saran bir forum. Ama eğer insanlara sataşırsan başın her şey gelebilir. Abartılacak kadar korkunç bir yer değil.
Hocam siteden bir şey bulaşır mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-13 223932.png
    66,8 KB · Görüntüleme: 33
Siteden bir şey bulaşmaz forum işte bildiğiniz hocam ama çok manyaklar.

Burası gibi bir forum sitesi fakat anonim bir şekilde yorum yapılabiliyordu hala öyle mi bilmiyorum.

Hocam siteden bir şey bulaşır mı?

Şu anda konuştuğumuz forum gibi ama insanları bir tık garip. Videolarda gördüğün olayların hepsinde başın iş gelen kişilerin önceden forumda diğer kullanıcılara sataştığını görürsün. Eğer 4chan yaptığı garip şeyleri izlemek istiyorsan bu kanalı önerebilirim.

Burası gibi bir forum sitesi fakat anonim bir şekilde yorum yapılabiliyordu hala öyle mi bilmiyorum.
Evet anonim bir forum ve anarşik bir yapıya sahip.

Hocam burada sorun olur mu? Virüs vb.

Fazla merak, VPN olmadan da girebiliyorum. VPN girmeden bir şey olur mu? Girmem bu arada merak ettim.

4chan bu yıllarda Twitter'da yeni adıyla (X) platformundada her gönderiyi okuduğunuzda ilk çıkan açık saçık kadınları giydirip paylaşıyorlardı. Böylece 8nlyfanscılar ve rahatsız edici paylaşımları azaltmış oldular. Ne kadar troll olsalar bile, kendilerinden minnettarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…