Lusyz
Kilopat
Abartılacak bir yer değil. Sadece klasik bir forum fakat amaçları farklı. Topluluk sayesinde birçok toplu yapılabilecek işleri yapıp ün kazanıyolar.
İnsanlara bulaşmadığın sürece riskli değil hatta muhabbeti saran bir forum. Ama eğer insanlara sataşırsan başın her şey gelebilir. Abartılacak kadar korkunç bir yer değil.Arkadaşlar 4Chan nedir? VPN olmadan girdim ve bunu verdi. Virüs falan bulaşmış mıdır?
Hocam siteden bir şey bulaşır mı?İnsanlara bulaşmadığın sürece riskli değil hatta muhabbeti saran bir forum. Ama eğer insanlara sataşırsan başın her şey gelebilir. Abartılacak kadar korkunç bir yer değil.
Hocam siteden bir şey bulaşır mı?
Evet anonim bir forum ve anarşik bir yapıya sahip.Burası gibi bir forum sitesi fakat anonim bir şekilde yorum yapılabiliyordu hala öyle mi bilmiyorum.
Hocam burada sorun olur mu? Virüs vb.
Fazla merak, VPN olmadan da girebiliyorum. VPN girmeden bir şey olur mu? Girmem bu arada merak ettim.
Bence girme çok tehlikeli site bir sürü şey yaptılar YouTube'yi 2009 daha hacklediler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.