4download.net sitesinden yazılım indirmek güvenilir mi?

Sitenin kendisi virüssüz. 3 tane buldu mu hemen atlama virüs diye. Virüs değil site. İçindeki uygulamalar.

Siteyi sen mi kurdun? Nereden biliyorsun.

Evet. Doğru. Trojan içeriyor sitedeki bazı programlar.
Sen beni böyle bil dostum. Daha fazla tartışamam senle.

Sen kimsin ki böyle konuşuyorsun? İşi bilmiyorsan konuya mesaj atma.

Ne testi yaptın? Öyle şunu indirdim bir şey olmadı diye bir şey yok anti-virüslerin'de bulamadı zararlılar var cihazındaki Anti-Virüs'ü bypass etmediğinin garantisini verir misin?

Scam link olan siteler virüslü sayılır. İçeriği ayrıdır.
Ben orada tartışmayı bitirmek için söyledim.

Ne testi yaptın? Öyle şunu indirdim bir şey olmadı diye bir şey yok anti-virüslerin'de bulamadı zararlılar var cihazındaki Anti-Virüs'ü bypass etmediğinin garantisini verir misin?
Sanal makinelerde uygulamaların aktivitesini inceleyebilirsin. Şüpheli aktivitesi olan ve antivirüsler tarafından (20-25 tane antivirüs tarafından. Virustotal'de.) virüs olarak tanımlanan uygulamaları virüs olarak kabul ederiz. Yaptığım testler bundan ibaret. (Çoğunlukla.)

Scam link olan siteler virüslü sayılır. İçeriği ayrıdır.

Ben orada tartışmayı bitirmek için söyledim.

Sanal makinelerde uygulamaların aktivitesini inceleyebilirsin. Şüpheli aktivitesi olan ve antivirüsler tarafından (20-25 tane antivirüs tarafından. VirusTotal'de.) Virüs olarak tanımlanan uygulamaları virüs olarak kabul ederiz. Yaptığım testler bundan ibaret. (çoğunlukla.)

Tamam bir kişiye sen böyle bil senle tartışmam demek saygısızlıktır. Şu an Anti-Virüs'ler bypass ediliyor ve kullanıcının ruhu duymuyor. Biraz daha dikkat lütfen kırıcı olmayalım.

Tamam bir kişiye sen böyle bil senle tartışmam demek saygısızlıktır. Şu an Anti-Virüs'ler bypass ediliyor ve kullanıcının ruhu duymuyor. Biraz daha dikkat lütfen kırıcı olmayalım.
Tamamdır. Yaptığım testlerde uygulamaların davranışlarını Manuel olarak incelediğimden dolayı Anti-Virus'lerden kaçma durumu olsa bile yakalayabiliyorum. Eğer ciddi şüpheli olduğu halde bir şeyler bulamam ise , kaynak kodunu açıp zararlı olup olmadığına kendim bakıyorum.
Yok canım. Vay yazılım bilgimiz. Rozetimiz de vardı zamanında "Merhaba Dünya"

Tamamdır. Yaptığım testlerde uygulamaların davranışlarını manuel olarak incelediğimden dolayı Anti-Virüs'lerden kaçma durumu olsa bile yakalayabiliyorum. Eğer ciddi şüpheli olduğu halde bir şeyler bulamam ise, kaynak kodunu açıp zararlı olup olmadığına kendim bakıyorum.
yok canım. Vay yazılım bilgimiz. Rozetimiz de vardı zamanında "merhaba dünya"

Bilgi ne mesaj sayısıyla ne de rozetle ölçülür. Dikkat edersen sana bilgisizsin demedim.

Siteden toplamda 143 yazılım indirdim ve testler yaptım. Bunların 42'sinde ise truva ve adware buldum. Öneremiyorum bu siteyi. Her zaman orijinal yazılım kullanın 👍👍

Hocam orijinal yazılım kullanmak bazen fazla tuzlu oluyor mesela ben Beatmaker'ım ve FL Studio kullanıyorum ama almak istediğim zaman 499 euro ödemek zorundayım ve öğrenciyim :/

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı