4GB internet paketi ne kadar yeterli?

canpatos007

Hectopat
Katılım
9 Ocak 2014
Mesajlar
196
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 4Gb İnternet paketi alsam neler yapabilirim? 4Gb bana yeter mi? Ayda 1-2 kez film izliyor, pek girmesem de arada bir Technopat'a, Facebook'a giriyor ve sık sık oyunlar, dosyalar indiriyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Film izleyemezsin dolar hemen. Onun dışında 100 Mb Paket aldım telefona 15.Gün oldu sadece Technopat'a giriyorum birde Teknoseyir yeni video çıkartmış mı diye bakıyorum Sadece 25 Mb gitti.
 
Öyle bir şey yapacağına dostum 4GB sınırsız internet al. 4GB kota bittikten sonra hızın yavaşlıcak o hızlada facebook internette dolaşma watsappda mesajlaşma felan kullanırsın sınırsız zaten ama hızı yavaşladığında video dowlan felan uzun sürer yüklemesi. Ben böyle yapıyorum.
 
Telefon ve tabletleri bilmem ama eğer bilgisayar için konuşuyorsak hayır. Windows'un ve diğer programların güncellemeleri bile bir sürü download tutuyor. Örneğin bugün Windows 8.1 kurdunuz diyelim, Ekim 2013'den beri birikmiş o kadar çok update var ki daha bismillah dediğiniz anda yaklaşık 3 GB veri var indirilecek. Yani Windows'un kurduğunuz anda kotanın çoğu doluyor. Updateleri elle yüklemeyi seçseniz bile eninde sonunda o güncellemeleri indireceksiniz. Tavsiyem bir süre kendiniz gözlem yapmanız, büyük ihtimalle yetmediğini göreceksiniz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı