4GB RAM ile emulatorde CoD Mobile oynanır mı?

Hocam ben emülatorle Clash of Clans oynamıştım akıcı bir şekilde. Bluestacks 5 kullandım. O biraz ağır. Gameloop veya Nox olur mu? Bir de adını unuttuğum bir emülator vardı. T ile başlıyordu ismi. Onda çok akıcı oyun oynamıştım. Brawl Stars'ı 30 FPS falan oynatmıştı.
Kötü bilgisayar dostu Memu'yu senin gibi bilgisayarım varken denemiştim ama sonuç yine hüsrandı.

Hocam bir ara PUBG Mobile denedim GameLoop'ta. 5FPS oynattı.

Aynısı olacak. İşlemcin sanallaştırma destekliyorsa BIOS üzerinden açmayı dene ama gene oynayabileceğini sanmıyorum.

Her seyden once islemci oldukca dusuk islemciyi 2.20GHz overclock yap, 2. grafik kart suruculerini guncelle belki fazla VRAM icin RAM kullanilir ve bir tik olsa FPS yukselir. 3 laptop'un/pc'in Dual RAM channel ise 8 GB yapmayi dusun bu sayede FPS artar.
Veya bunlari bir kenara koyup yeni bir sistem alirsin.

Aynısı olacak. İşlemcin sanallaştırma destekliyorsa BIOS üzerinden açmayı dene ama gene oynayabileceğini sanmıyorum.
Hocam sanallaştırma açık. Ben bir aralar çok emülator kullandım ama kullanmak denilirse. Bluestacks 4'te zamanın velet oyunu Brawl Stars oynamıştım. 10FPS bile zor veriyordu. Bluestacks 5'e geçtim biraz daha akıcı oldu. Ben hiç bulaşmiyim emülatöre. Düzgün bir sistem alırsam belki denerim.

Her seyden once islemci oldukca dusuk islemciyi 2.20GHz overclock yap, 2. grafik kart suruculerini guncelle belki fazla VRAM icin RAM kullanilir ve bir tik olsa FPS yukselir. 3 laptop'un/pc'in Dual RAM channel ise 8 GB yapmayi dusun bu sayede FPS artar.
Veya bunlari bir kenara koyup yeni bir sistem alirsin.
Hocam boşta 1 slot RAM var. RAM alabilirim belki performans için. Ama emülator kullanmam ya. Vazgeçtim o çileyi çekmeye deymez.

Eğer çok istiyorsan bilgisayarına bir android işletim sistemi kurabilirsin emülatörde oynamak yerine. google'da araştırabilrsin.
Hocam ben de onu düşündüm de ben Windows programlarını çok kullanıyorum. Arkadaşlarla oyun da oynuyorum. Sistemi değiştirdiğim zaman yapabilirim ama. Hep merak etmişimdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı