4GB VRAM Devri Kapanıyor mu ?

@Dr.Octopus Rica ederim bende çabalıyorum ki ekran kartı alacak arkadaşlar bu zamandan sonra 4GB vram a sahip kartlar almasınlar. Sonuçta oyun oynamak eğlenmek için veriyoruz bu paraları mutsuz olmak için değil.

@Dr.Octopus Rica ederim bende çabalıyorum ki ekran kartı alacak arkadaşlar bu zamandan sonra 4GB vram a sahip kartlar almasınlar. Sonuçta oyun oynamak eğlenmek için veriyoruz bu paraları mutsuz olmak için değil.
Şahsen ben, para sıkıntısı olmadığını düşündüğüm insanlar işlemci ve ekran kartının bir iki tık üstünü tavsiye ediyorum. Bütçesi kısıtlı olanlara ise eğer performansa etki etmeyecek pahalı bir parça alacaklarsa ordan kısıp ekran kartına yatırmalarını öneriyorum.

Sapphire R9 380x 4G DUAL var. 5-6 ay oldu alalı. Sizce değişime gerek var mı?

Sapphire R9 380x 4G DUAL var. 5-6 ay oldu alalı. Sizce değişime gerek var mı?
Tamamen sizin oyunlarda kullanım amacınıza göre değişecek bir durum. Orta seviye iyi bir kart olsa da yeni oyunlarla birlikte 4GB vram yüzünden oyunlarda sıkıntı yaşayacaksınız. Tabi ki high ve üstü detaylarda oynamak isterseniz.
Eğer medium detaylarda da oynarım diyorsanız yeterli olacaktır. Değişime kesinlikle gerek yok.

Bir de şöyle bir şey var. Yeni çıkan oyunları alamadığım için sorun yok.

Bir de şöyle bir şey var. Yeni çıkan oyunları alamadığım için sorun yok.
O da ayrı bir sorun zaten oyunlar olmuş 200 lira. Bu işin sonu nereye varacak tahmin bile etmek istemiyorum

Ram fiyatlarında artış ile ram yükseltmekte zor artık. Benim 120 TL 'ye aldığım 280 TL olmuş. Yazık günah.

@Janissary İndirimleri kovalamak lazım. Zaten oyunlar ilk çıktığında bir ton problemle geliyor.4-5 ay sonra hem sorunlarından arınmış oluyorlar hem de fiyatları düşmüş oluyor.

Son düzenleme:
Bence de şu an hala gerçeğe yakın oyun yapamadılar. Ben tatmin olmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…