Arkadaşlar, 144 Hz laptopum var harici monitör aldım HDMI ile 4K 60 FPS veriyor. Display Port ise mini olduğu için uyumsuz oldu. Mini olmasa bile (dönüştürücü aldım yolda) bu özelliklerde Display Port bulamadım, en fazla 120 Hz olanı var. Yardımcı olur musunuz?
Güncelleştirme veya yükseltme bilgileri mi arıyorsunuz? Donanım bileşenlerinin veya yazılım programlarının adlarını mı bulmaya çalışıyorsunuz? Bu belge, bu dizüstü bilgisayar için teknik detayları içerir.ir.
Paugge USB C to Displayport Kablo - DP 1.4, Thunderbolt 4, Thunderbolt 3, HDR, 8K 60Hz, 4K 144Hz, 4K 120Hz, 4K 60Hz, 2K 240Hz, Full HD 240Hz (CDP14-PRO) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Bu kablo ile setupında 4K 120 Hz alabilirsin. Tabii vaat ettikleri DP 1.4 destekli kablo gelirse. Bilgisayarında uyumlu olan Thunderbolt 3 USB 3.1 Gen 2 destekli porta takman gerek.
Paugge USB C to Displayport Kablo - DP 1.4, Thunderbolt 4, Thunderbolt 3, HDR, 8K 60Hz, 4K 144Hz, 4K 120Hz, 4K 60Hz, 2K 240Hz, Full HD 240Hz (CDP14-PRO) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Bu kablo ile setupında 4K 120 Hz alabilirsin. Tabii vaat ettikleri DP 1.4 destekli kablo gelirse. Bilgisayarında uyumlu olan Thunderbolt 3 USB 3.1 Gen 2 destekli porta takman gerek.
Sıkıştırılmış olduğunda laptoplarda genelde desteklemiyor.
@kanfur bilgisayarında direkt DP portu yok. Mini DP to DP dönüştürücüler de iletimi etkileyebilir. Amazon'dan bir sorun çıkmayacaktır. Type-C to DP daha kesin çözüm görünüyor.