Çözüldü 4K 144 Hz monitör 4080s ekran yırtılması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Muzaffer Saçal

Decapat
Daha fazla  
RAM
24gb cl17 3600mhz
SSD veya HDD modeli
kingston 500 gb
Ekran kartı
4080super
Anakart
Gigabyte aorus b450 elite v2
İşlemci
Ryzen 5 5600x
Arkadaşlar merhaba 4K monitörüm var ve ekran yırtılması sorunu yaşıyorum. Kablo değiştirdim, Hz değiştirdim, G-Sync açıp kapattım sorun düzelmedi. Ekran kartını yeni aldım (sıfır) kart bozuk olabilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 5 5600 + 4080 super mi 😯

Ekran kartı ile ilgili bu sorun.
4k monitör sorun yok.

Arkadaşlar merhaba 4K monitörüm var ve ekran yırtılması sorunu yaşıyorum. Kablo değiştirdim, Hz değiştirdim, G-Sync açıp kapattım sorun düzelmedi. Ekran kartını yeni aldım (sıfır) kart bozuk olabilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eski kartta sorun olmuyorsa eğer kartta sorun olabilir emin değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının farklı bir portuna takarak deneyin.

Onu denememiştim, onu da deneyim.

Küçük küçük dalgalanmalar monitörden olur, ama sizinki basbaya ekran kartından hocam.

Dostum 1080p 144Hz başka bir monitöre taktım bir sorun olmadı. Şu an da ki monitörü 100Hz'ye çekince yine sorun olmuyor. Sence ekran kartını mı monitörü mü garantiye yollamalıyım.

Son düzenleme:
Onu denememiştim, onu da deneyim.

Dostum 1080p 144Hz başka bir monitöre taktım bir sorun olmadı. Şu an da ki monitörü 100Hz'ye çekince yine sorun olmuyor. Sence ekran kartını mı monitörü mü garantiye yollamalıyım.

Monitörden gibi o zaman. Konuda Hz değişip G-Sync açtım yine devam etti yazmışsınız ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı