4K 27" G-Sync Monitör Tavsiyesi

Makaleler
1
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Uzakyol Başmühendis (YDO)
Pek bir umudum olmasada, Black Friday muhabbetine, güzel bir indirim olursa eğer kullandığım monitörü değiştirmek istiyorum.

Bütçe olarak bir limit belirlemedim, sadece güzel bir indirim denk gelirse almak istiyorum. G-Sync isteme sebebim şu an kullandığım monitörde bazı oyunlarda gözle görülür ekran yırtılmaları oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke MAG27CQ alsaydınız biraz daha ucuz olması sebebiyle. Zamanında önersek güzel olurdu. Bu arada o monitörü 2000-2200 TL gibi bir fiyattan satarsanız @FrontPage. pusuda yatabilir :D
Acer Predator X27 27" 4K IPS UHD 3840x2160 NVIDIA G-SYNC HDR, 1,000nits (Peak), 144Hz (Overclock), 4ms (GTG), 10Bit Colors, Quantum Dot, DCI-P3, DisplayPort 1.4, Light Sensor - Newegg.com bu monitör 11.600 TL ama 144 Hz :D Bence 2K 144 Hz G-SYNC içeren bir monitör alın. Yalnız G-sync monitörler genellikle TN panel diye biliyorum. VA'dan TN panele geçmek biraz değişik olabilir.

Keşke MAG27CQ alsaydınız biraz daha ucuz olması sebebiyle. Zamanında önersek güzel olurdu. Bu arada o monitörü 2000-2200 TL gibi bir fiyattan satarsanız @FrontPage. pusuda yatabilir :D
Acer Predator X27 27" 4K IPS UHD 3840x2160 NVIDIA G-SYNC HDR, 1,000nits (Peak), 144Hz (Overclock), 4ms (GTG), 10Bit Colors, Quantum Dot, DCI-P3, DisplayPort 1.4, Light Sensor - Newegg.com bu monitör 11.600 TL ama 144 Hz :D Bence 2K 144 Hz G-SYNC içeren bir monitör alın. Yalnız G-sync monitörler genellikle TN panel diye biliyorum. VA'dan TN panele geçmek biraz değişik olabilir.
Valla 11000 TL daha ne kadar düşer bilemedim. O fiyata bi tane daha 2080 Ti alıp NVLink yapmak daha iyi :D
Elimdeki monitör de zaten 2K, ben ekran kartı için 4K istiyorum özellikle ama bakalım indirim bulamazsak eğer 4K ekranlarda, bu modeli düşünüyorum.
En uygun fiyatlı 2300 TL civatına Acer'in TN panelli bir modeli var. G-Sync olmasa önermezdim ama ona bakılabilir. Önerip önermemek konusunda kararsızım...

Bahsettiğin modele bakmıştım daha önce 60 HZ olmasa düşünebilir.

Valla 11000 TL daha ne kadar düşer bilemedim. O fiyata bi tane daha 2080 Ti alıp NVLink yapmak daha iyi :D
Elimdeki monitör de zaten 2K, ben ekran kartı için 4K istiyorum özellikle ama bakalım indirim bulamazsak eğer 4K ekranlarda, bu modeli düşünüyorum.

Bahsettiğin modele bakmıştım daha önce 60 HZ olmasa düşünebilir.
Bende o modeli önerdim ama cidden pahalı. Aslında görüntü tercih etmek işe yarabilir zaten yırtılma oluşmayacak ekranda. 60 Hz'de gayet iyi akıcılık için tabii ki size göre 144 Hz falan daha iyi olabilir veya daha fazlası.

Bende o modeli önerdim ama cidden pahalı. Aslında görüntü tercih etmek işe yarabilir zaten yırtılma oluşmayacak ekranda. 60 Hz'de gayet iyi akıcılık için tabii ki size göre 144 Hz falan daha iyi olabilir veya daha fazlası.
Tüm oyunları 4K 60 fps oynama şansım az arada 2k'ya geçmek gerekirse eğer 60 Hz beni baya geride bırakıcak. IPS G-Sync ekran fiyatlarına göre bence yine iyi fiyatı Asus modelinin.

Bir de böyle bir saçmalık var: Asus ROG PG27UQ 27" 144 Hz 4ms (HDMI+Display) G-SYNC HDR1000 Fiyatı

GSYN-C devreye girerse cok pahali olur acaba bu teknolojiden vazgecme sansiniz var mi?
Abi zaten asıl değiştirme sebebim G-Sync, yoksa şuanki monitörde ekran yırtılmaları hariç fazlasıyla iyi.
4K isteme sebebim de ekran kartını tam anlamıyla kullanmak. AMD Zen mimarili işlemcileri çıkarınca sistemi revize edip tam anlamıyla 4K'ya uyum sağlamak niyetim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı