S
Silinen üye 311895
Ziyaretçi
Neden.
Rekabetçi oyunlarda FPS ve Hz daha değerli olduğu icin 60'a göre 144 daha iyi ama hikayeli oyunda 4K 60FPS yeterlidir ve daha iyidir.
Neden.
Alacağı konsola göre değişir ama 120 FPS veren konsollar da var artık.Konsol oyunları genel olarak 60Hz çalışıyor ama. Çoğu zaman 60Hznin üstünü göremeyecek.
120Hz veriyor konsollar sorun o değil. Yeni konsollar için çıkmış oyunlardan hangileri 120Hz çalışıyor. Bildiğim kadarıyla hiç biri hepsi 60Hz. (Eski nesil konsollara çıkıp yeni konsola gelenlerden bahsetmiyorum.)Alacağı konsola göre değişir ama 120 FPS veren konsollar da var artık.
Konu sahibi nerede oynayacağını yazmamış. Ben de bilgisayarda olmama rağmen gamepad ile uzanıp oynuyorum.
Haklısınız tabi, hikayeli oyunlar 60 FPS için tasarlanıyor genelde.
Konsolun 120 FPS vermeye gücü varsa ona göre oyun illaki çıkacaktır.120Hz veriyor konsollar sorun o değil. Yeni konsollar için çıkmış oyunlardan hangileri 120Hz çalışıyor. Bildiğim kadarıyla hiç biri hepsi 60Hz. (Eski nesil konsollara çıkıp yeni konsola gelenlerden bahsetmiyorum.)
Çünkü hikayeli oyunlarda 60 FPS yeterli. Çok rekabetçi için (Valorant vs.) 144 Hz daha iyi ama arkadaş çok hardcore oynamıyormuş o oyunları.Neden.
Çünkü hikayeli oyunlarda 60 FPS yeterli. Çok rekabetçi için (Valorant vs.) 144 Hz daha iyi ama arkadaş çok hardcore oynamıyormuş o oyunları.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.