4K Curved 1 Ms Monitör Önerisi

EnesMT

Hectopat
Daha fazla  
Hem 4K olacak hem yüksek Hz olacak. En az 144 Hz, 144 Hz bile kesmez, 0 Ms yoktur 1 Ms vardır. Samsung 49 inç olan monitörü ise ben öyle yapmayacağım, 2 tane ayrı alıp 270 derece yan yan koymayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
144Hz diyorsun da sistemin 4K da o kadar FPS alabilcek mi, sistemini ve oynadığın oyunları yazar mısın? Bir de monitör için bütçe.
Hem 4K olacak hem yüksek Hz olacak. En az 144 Hz, 144 Hz bile kesmez, 0 Ms yoktur 1 Ms vardır. Samsung 49 inç olan monitörü ise ben öyle yapmayacağım, 2 tane ayrı alıp 270 derece yan yan koymayı düşünüyorum.
Yeni gördüm bizim televizyon 47.5 inç :D 49 inç monitör masaya sığmaz herhalde :)

Son düzenleyen: Moderatör:
144Hz diyorsun da sistemin 4K da o kadar FPS alabilcek mi, sistemini ve oynadığın oyunları yazar mısın? Bir de monitör için bütçe.

Yeni gördüm bizim televizyon 47.5 inç :D 49 inç monitör masaya sığmaz herhalde :)
Daha bir sistemim yok,şuan msi gp62 7rd leopard kullanıyorum, sistem dizmeyi düşündüm.Oynadığım oyunlar çok fazla üst düzey grafikli oyunlar değil, Samsung 49" LC49HG90 modelini bilmiyorsunuz sanırım.Bu laptop uzun süre kullanmama rağmen minecraftda 120 fps alıyorum nedense şuan.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı