4K için RTX 4070 vs RX 7800 XT

GlacialFoxie

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir süredir hazır sistem araştırıyorum ve yakında alacağım. Ancak ben oyunları 4K çözünürlükte oynamayı düşündüğümden dolayı iki ekran kartı arasında kaldım. Sizce 4K için RTX 4070 mi yoksa RX 7800XT mi? Ben VRAM açısından daha avantajlı olduğu için RX 7800XT daha iyi olur diye düşünüyorum. Siz hangisini seçerdiniz?

Son düzenleme:
Her serisinde AMD'ye şans verdim. RX 5700 XT kullandım söverek sattım RTX 2070 SUPER aldım. RX 6000 serisi çıktı yorumlarına falan baktım herhalde bu sefer yaptı dedim AMD RX 6750 XT aldım söverek sattım RTX 3070 aldım. RX 7000 serisi çıktı, NVIDIA'nın cimri VRAM politikasının da etkisiyle bu sefer yapmıştır herhalde diyerek RX 7900 XT aldım. Aynı şekilde bende RTX 4080 altında NVIDIA kart alınmaz diye burada forumda tavsiyelerde bulundum. Sonrasında bir driver update giderilemeyen hatalar ve sonunda yine söverek sattım ve RTX 4070 TI aldım.

Her değiştirmemde de zarar ettim. Aynı hataya üç kere düştüm. Bundan sonrada AMD'ye bulaşacağımı düşünmüyorum ekran kartı tarafında.
Kendi tecrübelerime dayanarak hiçbir AMD kart alınmayacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Her serisinde AMD'ye şans verdim. RX 5700 XT kullandım söverek sattım RTX 2060 aldım. RX 6000 serisi çıktı yorumlarına falan baktım herhalde bu sefer yaptı dedim AMD RX 6750 XT aldım söverek sattım RTX 3070 aldım. RX 7000 serisi çıktı, NVIDIA'nın cimri VRAM politikasının da etkisiyle bu sefer yapmıştır herhalde diyerek RX 7900 XT aldım. Aynı şekilde bende RTX 4080 altında NVIDIA kar alınmaz diye burada forumda tavsiyelerde bulundum. Sonrasında bir driver update giderilemeyen hatalar ve sonunda yine söverek sattım ve RTX 4070 TI aldım.

Her değiştirmemde de zarar ettim. Aynı hataya üç kere düştüm. Bundan sonrada AMD'ye bulaşacağımı düşünmüyorum ekran kartı tarafında.
Hocam bayağı kötü bir deneyim yaşamışsınız geçmiş olsun.

Her serisinde AMD'ye şans verdim. RX 5700 XT kullandım söverek sattım RTX 2070 SUPER aldım. RX 6000 serisi çıktı yorumlarına falan baktım herhalde bu sefer yaptı dedim AMD RX 6750 XT aldım söverek sattım RTX 3070 aldım. RX 7000 serisi çıktı, NVIDIA'nın cimri VRAM politikasının da etkisiyle bu sefer yapmıştır herhalde diyerek RX 7900 XT aldım. Aynı şekilde bende RTX 4080 altında NVIDIA kar alınmaz diye burada forumda tavsiyelerde bulundum. Sonrasında bir driver update giderilemeyen hatalar ve sonunda yine söverek sattım ve RTX 4070 TI aldım.

Ben de sizin gibi bir durum yaşadım. AMD'ye bulaşmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı