B benfero Kilopat Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 63 14 Mart 2019 #1 2018 MacBook Pro cihazımla kullanmak için monitör arayışındayım. Aradığım özellikler şu şekilde; 4K (kesin) IPS (kesin) VESA Desteği (kesin) Boyutlar; 27-28 inç ideal USB-C (opsiyonel) Bütçem 4000 TL. Bu özelliklerde tavsiye verebilir misiniz? Teşekkürler. Son düzenleme: 14 Mart 2019
2018 MacBook Pro cihazımla kullanmak için monitör arayışındayım. Aradığım özellikler şu şekilde; 4K (kesin) IPS (kesin) VESA Desteği (kesin) Boyutlar; 27-28 inç ideal USB-C (opsiyonel) Bütçem 4000 TL. Bu özelliklerde tavsiye verebilir misiniz? Teşekkürler.
KS KS B benfero Kilopat Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 63 17 Mart 2019 #11 Mevlüt Çetinkaya dedi: VESA olup olmaması dert edilmemeli. Gerekli yüksekliğe sahip bir masa sayesinde çok rahat kullanımı olacaktır. Ayakları metal bir yapı. Sallanma gibi derdi yok. Kullanıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Ben tavandan VESA ile aşağı baktırıp uzanarak kullanacağım o yüzden VESA gerekli maalesef. Artı 0 Eksi
Mevlüt Çetinkaya dedi: VESA olup olmaması dert edilmemeli. Gerekli yüksekliğe sahip bir masa sayesinde çok rahat kullanımı olacaktır. Ayakları metal bir yapı. Sallanma gibi derdi yok. Kullanıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Ben tavandan VESA ile aşağı baktırıp uzanarak kullanacağım o yüzden VESA gerekli maalesef.
Mevlüt Çetinkaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2017 Mesajlar 2.448 Makaleler 5 Çözümler 7 Yer Sancaktepe/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçı 17 Mart 2019 #12 Anladım. O zaman başka ürünlere yönelmeniz gerekecektir haliyle. LG 27UD58-B aklınızdan çıkarın eğer hala duruyorsa. Biraz daha fazla verip vesa desteği olan bir ürün alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Anladım. O zaman başka ürünlere yönelmeniz gerekecektir haliyle. LG 27UD58-B aklınızdan çıkarın eğer hala duruyorsa. Biraz daha fazla verip vesa desteği olan bir ürün alabilirsiniz.
KS KS B benfero Kilopat Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 63 17 Mart 2019 #13 Mevlüt Çetinkaya dedi: Anladım. O zaman başka ürünlere yönelmeniz gerekecektir haliyle. LG 27UD58-B aklınızdan çıkarın eğer hala duruyorsa. Biraz daha fazla verip vesa desteği olan bir ürün alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... LG’yi çıkardım sizin tavsiyenizden sonra. Daha ne kadar çıkabilirim bilmiyorum. 4,000 TL oldukça yüksek bir rakam bence ama piyasada monitör yok gibi. Artı 0 Eksi
Mevlüt Çetinkaya dedi: Anladım. O zaman başka ürünlere yönelmeniz gerekecektir haliyle. LG 27UD58-B aklınızdan çıkarın eğer hala duruyorsa. Biraz daha fazla verip vesa desteği olan bir ürün alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... LG’yi çıkardım sizin tavsiyenizden sonra. Daha ne kadar çıkabilirim bilmiyorum. 4,000 TL oldukça yüksek bir rakam bence ama piyasada monitör yok gibi.