4K Kaliteli TV Önerisi

Alpha Frozen

Hectopat
Katılım
1 Ağustos 2019
Mesajlar
2.311
Çözümler
14
Arkadaşlar eski televizyonumuzu değiştirmek için yeni bir 4K TV arıyoruz. İlk defa 4K deneyimimiz olacak. Sadece dizi ve film izlemek için kullanılacak. Panel türleri nasıl olmalı, Hz değeri nasıl olmalı bunlar hakkında hiçbir fikrim yok. Yüksek kalitede ve canlı renklerle güzel bir film deneyimi yaşamak istiyoruz. Güncel bir model ve uzun seneler götürecek bir şeyler istiyorum.. Samsung, LG ve Philips markaları dışında bir marka olmazsa sevinirim. Yine de her türlü öneriye açığım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bütçe olarak da 10 bin TL'yi geçmezse iyi olur. Teşekkürler.
 

Bizde de bundan var bence de gayet güzel, amcamgil Beko aldı 4K onların ki de ama LG 4K da Netflix'te 60 FPS veriyorken Beko 30 FPS veriyor. LG güzel ancak benim hayalimdeki televizyon Philips'in amblightli olanı o da diğer amcamgilde var akşamları o televizyondan dizi izlemek o kadar keyif veriyor ki anlatamam https://www.hepsiburada.com/philips...t-led-tv-p-HBCV00000R1F2S?magaza=erdilhomecom ben bunu öneririm ancak bütçenizi aşıyorsa LG öneririm.
 
Hocam öneriniz içi çok teşekkür ederim. Burada uydu alıcılı dediği normal televizyon kanalları oluyor değil mi? Eğer öyleyse öneri yapacak arkadaşlar için söyleyeyim uydu alıcılı olmasına gerek yok. Daha çok Netflix ve YouTube'dan bir şeyler izlenecek.

Uydu alıcısıda var. webOS işletim sistemide var.
 

Geri
Yukarı