4K Konsol Seçimi

luicipierro

Hectopat
Öncelikle kullanan arkadaşların yorumlarını almak için konuyu açtım. Şu anda 1070 Ti'lı güçlü sayılabilecek bir PC sahibiyim ve çift monitör kullanıyorum. Monitörlerden biri 1080P 144Hz diğeri 4K 60 HZ 28 inch. Bir konsol alıp monitörleri ayırıp salonda da oyun oynamak istiyorum. Çünkü 4K 60Hz monitörden bu ekran kartıyla istediğim performansı alamıyorum 144Hz'den sonra ona geçince insanın gözüne akıcı gelmiyor. Konsol 60 FPS daha akıcı sanırım ya da daha stabil demeliyim. Daha önce hiç konsol kullanmamış biri olarak sorum şu; 4K görüntü veren bir konsol almak istiyorum ve biraz araştırdığımda PS4 Pro ve Xbox One X var. PS4 Pro tarafında özel oyunlar daha fazla ama oyunlara 200-300 TL vermek istemiyorum açıkcası. Xbox'unda Game Pass sistemi beni tatmin eder mi şüpheliyim sonuçta kullandığım PC fena bir PC değil ama 4K farkı olacak. Ayrıca elimde zaten bir adet Xbox Control'ler i ve sadece PC ve Xbox uyumlu iyi bir kulaklık var. Sizce benim durumumdaki biri ne yapmalı? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öncelikle hemen şimdi, bugün yarın alacağım derseniz bu durumda size Xbox One X önerebilirim ama oynamak istediğiniz oyunlara göre (Örneğin: Spider-Man, God Of War veya Halo, Forza Horizon) PS4 Pro'da terch edilebilir. Ancak şöyle bir durum var. Ekran kartınızı satıp (gerekirse işlemciyi de) üstüne alacağınız konsolun parasını ekleyip PC'nizi 4K'da daha başarılı hale getirebilirsiniz. İlle de konsol alacağım diyorsanız ve bu acele değilse, 1 sene bekleyip yeni nesil konsolların çıkmasını bekleyebilirsiniz. Benim tavsiyem 1 sene bekleyip yeni nesil konsollardan biriyle yolunuza devam etmeniz şeklinde olur.

Hocam öncelikle hemen şimdi, bugün yarın alacağım derseniz bu durumda size Xbox One X önerebilirim ama oynamak istediğiniz oyunlara göre (Örneğin: Spider-Man, God Of War veya Halo, Forza Horizon) PS4 Pro'da terch edilebilir. Ancak şöyle bir durum var. Ekran kartınızı satıp (gerekirse işlemciyi de) üstüne alacağınız konsolun parasını ekleyip PC'nizi 4K'da daha başarılı hale getirebilirsiniz. İlle de konsol alacağım diyorsanız ve bu acele değilse, 1 sene bekleyip yeni nesil konsolların çıkmasını bekleyebilirsiniz. Benim tavsiyem 1 sene bekleyip yeni nesil konsollardan biriyle yolunuza devam etmeniz şeklinde olur.
Kesinlikle katılıyorum ps4 de gömdüğüm oyun paralarına acıyorum şu an pc için satın aldığınızda çok daha uyguna geliyor.ps4 pro almak yerine Hazırdaki pc güncellemek uzun vadede çok daha karlı olacağını düşünüyorum.

Bilgisayarı toplayalı da çok olmadı o şekilde yaparsam zarar edermişim gibi geliyor.Zaten PC den çok memnunum sadece benim istediğim ekstra bi konsolumda olsun öyle de vakit geçirebileyim.

Zaten Gamepass ile olan oyunları PC üzerinden oynanabilir bence Xbox almak saçma olur.

Konsol almanın en güzel yanı özel oyunları olur ve oyunlar indirim veya kutulu şekilde alırsanız 200 TL altına alınabiliyor veya 2. el oyun takas edenler yerlerden de alınabilir.

Ama bu saatten sonra PS5 beklenmeli bence.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı