4K Laptopun ekranı 1080P ekran ile değiştirilir mi?

• Konuyu başlatan xu1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 229

xu1

Hectopat
Merhaba, benim laptopumun ekranı 4K bu ekranın çozünürluğü laptopumu yavaslatiyormus gibi geliyor bana. Cunku 1080p bir ekrana bagladigimda bilgisayar daha hizli oluyor sanki. Oyunlarda ayarini yapiyorum tabii ki de.
GPU: Quadro m1200.
CPU: i7 6820HQ.
32 GB RAM.
Dell presicion 5520.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, benim laptopumun ekranı 4K bu ekranın çozünürluğü laptopumu yavaslatiyormus gibi geliyor bana. Cunku 1080p bir ekrana bagladigimda bilgisayar daha hizli oluyor sanki. Oyunlarda ayarini yapiyorum tabii ki de.
32 GB RAM.
Dell presicion 5520.
4K panele sahip bir cihazınız var. Bence keyfini çıkartın. 1080p'de oyunlar daha akıcı olacaktır. Cihazda çözünürlüğü 1080p'ye düşürün gözünüze akıcı geliyor mu bakar mısınız?

32 GB RAM.
Dell presicion 5520.
Hz farkından olmasın? Harici dışında nasıl yapacaksınız hocam? Harici dışında opsiyon yok gbi.

Hz farkından olmasın? Harici dışında nasıl yapacaksınız hocam? Harici dışında opsiyon yok gbi.

Baglandigim monitor 75Hz çok da fark yok sanki, ama olabilir.

4K panele sahip bir cihazınız var. Bence keyfini çıkartın. 1080P'de oyunlar daha akıcı olacaktır. Cihazda çözünürlüğü 1080P'ye düşürün gözünüze akıcı geliyor mu bakar mısınız?

Kor olacağım gozum 4K ya alismis.:)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı