Evet bu monitör de gözümüze çarpmıştı güzel bir ürün gibi duruyor ama acaba 32" flat kullanabilir mi diye de düşünüyoruz. Sanırım IPS ve curve seçeneği yok gibi piyasadaBu monitör iyi olur. Hem oyun hem iş için.Dell G3223Q 32" 1 ms 4K IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G3223Q 32" 1 ms 4K IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G3223Q 32" 1 ms 4K IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 21.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet. IPS Curved seçeneği yok. Flat almanız hem daha iyi olur. Curved çabuk kırılabilir.Evet bu monitör de gözümüze çarpmıştı güzel bir ürün gibi duruyor ama acaba 32" flat kullanabilir mi diye de düşünüyoruz. Sanırım IPS ve curve seçeneği yok gibi piyasada
Merhaba.Ben de dün G3223Q siparişi verdim. Siyahlar, Local Dimming ve HDR konusunda pek başarılı sayılmasa da genel olarak herkesin beğendiği bir monitör. Ayrıca Dell'in yerinde garanti hizmetini de ilk defa duydum oldukça iyiymiş. Bozulursa evden alıp eve teslim ediyorlar. Ülkemizde fiyatının indirimli olması büyük bir avantaj. Daha önce bu özelliklere sahip 4K monitörleri (özellikle 144hz) 18-21k'dan aşağı bulamıyorduk. Rakibi sayılan Gigabyte M32U'nun fiyatı Amazon'da en son 19 bin liraydı, şimdi baktığımda stoğu tükenmiş, diğer satıcı ise HB'da 22k'ya satıyor. Bu da Dell'i 14 bin lira gibi bir fiyatla oldukça cazip kılıyor ve bu fiyatlarda alternatifi yok. Ne yazık ki yalnızca Gaming.gen.tr (Beta Plus Teknoloji) satıyor ve stoğunun devamı da o firmaya bağlı. 2022 çıkışlı bir ürünün Vatan'da, Media Markt'ta falan bulunmaması enteresan.Dell G3223Q Review
The Dell G3223Q is Dell's first 4k gaming monitor with a 144Hz refresh rate and HDMI 2.1 bandwidth. It has a 32-inch display and is currently the only 4k monitor...www.rtings.com
Ben de dün G3223Q siparişi verdim. Siyahlar, Local Dimming ve HDR konusunda pek başarılı sayılmasa da genel olarak herkesin beğendiği bir monitör. Ayrıca Dell'in yerinde garanti hizmetini de ilk defa duydum oldukça iyiymiş. Bozulursa evden alıp eve teslim ediyorlar. Ülkemizde fiyatının indirimli olması büyük bir avantaj. Daha önce bu özelliklere sahip 4K monitörleri (özellikle 144Hz) 18-21K'den aşağı bulamıyorduk. Rakibi sayılan Gigabyte M32U'nun fiyatı Amazon'da en son 19 bin liraydı, şimdi baktığımda stoku tükenmiş, diğer satıcı ise HB'da 22K'ya satıyor. Bu da Dell'i 14 bin lira gibi bir fiyatla oldukça cazip kılıyor ve bu fiyatlarda alternatifi yok. Ne yazık ki yalnızca Gaming.gen.tr (Beta Plus Teknoloji) satıyor ve stokunun devamı da o firmaya bağlı. 2022 çıkışlı bir ürünün Vatan'da, MediaMarkt'ta falan bulunmaması enteresan.Dell G3223Q Review
The Dell G3223Q is Dell's first 4k gaming monitor with a 144Hz refresh rate and HDMI 2.1 bandwidth. It has a 32-inch display and is currently the only 4k monitor...www.rtings.com
@NuN @dogan_orun
Monitör elime bugün geçti. Bir şey demek için çok erken. Anladığım kadarıyla HDR destekli monitörlerde renk ayarı birçok faktöre bağlı. Tamamen iyi ya da tamamen kötü demek için birçok senaryoyu denemiş olmak gerekiyor. Mesela SDR'dayken masaüstü kullanımında renkler ve siyahlar canlı. Eğer HDR>Desktop moda geçerseniz renkler grileşiyor. Masaüstü için HDR'ı kapatmak gerekiyor ki herkes de bunu diyor zaten. Video oynatmaya gelince HDR > Movie HDR preseti güzel ve canlı renkli ve doygun siyahlı bir görüntü elde etmenizi sağlıyor ancak yine de alacağınız görüntünün kalitesi izlediğiniz medyanın ne kadar kaliteli olduğuna bağlı. YouTube'da 4K HDR izlemek için Edge/Chrome kullanmak gerekiyor, Firefox HDR'ı desteklemiyor. Bir OLED TV olmasa da doğru ayarlandığında güzel bir film deneyimi elde etmenizi sağlıyor. 23 inç'ten 32'ye geçince oldukça büyük geldi, 28 inç daha ideal olabilir. Bir de ekranın yüksek Hertz'li olması gerçekten önemliymiş, onu anladım. İmkanınız varsa Vatan'a, Teknosa'ya falan gidip farklı monitörleri inceleyin derim. Ben biraz kör satın alma yaptım ama genel itibarıyla memnun kaldım diyebilirim. Ödediğim paraya en iyi ekranı aldığımı düşünüyorum. İyi özellikli 28 inç monitörler bundan pahalı, 16-18k civarında ve stok sorunları var.