4K monitör vs Ultrawide monitör

Kullandınız mı? Ya arkadaş monitörü kullanmak bir yana yanından bile geçemeyenler gelmiş monitöre laf söylüyorlar. Firmalardan gerektiği değeri göremeyen, firmalar tarafından önemsenmeyen YouTuber'leri izleyip, gelip burada ahkam kesiyorlar😂

Siz kullandınızmı bu kadar öneriyorsunuz? Samsung'un birçok monitörünü kullandım çoğu kötü. Hala duruyor evde.

Siz kullandınızmı bu kadar öneriyorsunuz? Samsung'un birçok monitörünü kullandım çoğu kötü. Hala duruyor evde.
Evet kullandım. Muazzam bir monitör. Ben linki atmadan önce böyle bir monitör olduğundan haberi olmayan Asus, MSI fanboyları yine toplanmaya başladı.

ASUS'ya da MSI fanboyu değilim. MSI'yı hiç sevmem hatta. Bu bütçede daha iyi monitörler mevcut.
Öner o zaman, bir şey önermeden, tavsiye edilen bir ürüne neden ve neye istinaden kötü diyorsunuz? Sizin almış olduğunuz markanın monitörü beklentilerinizi karşılamadı diye her monitörü kötü diye bir anlayışla bir yere varamazsınız. Ben de Dell monitör aldım, aldığım monitör beklentimi karşılamadı, aynı segmentte aynı markanın başka modelini aldım ve memnun kaldım. Önceki model beklentimi karşılamadı diye sonraki modele veya diğer modellerine kötü demem mi gerekiyor.

Arkadaşlar önerileriniz çok güzel ama bütçem 20K maksimum. Bu bütçe 2 veya 3 lu monitörler içinde aynı yani 2 veya 3 monitörün toplamı maksimum 20K olabilir. Daha düşükte olursa problem yok.
16:9 3840x2160 IPS panel 144Hz bir monitör alın bence.

Biraz daha büyçe artırıp bu monitörü alabilirsiniz. Sadece monitör öneriyorum, alacağınız yeri, siteyi, mağazayı siz seçin. Google'da monitörü aratırsanız başka yerlerdende alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tercihe bağlı.
-4K monitör alırsan metin netliği artar ve yazılım yaparken gözlerin daha rahatlamış olur.
-Ultrawide alırsan simulasyon oyunlarını daha büyük zevkle oynarsın.

Bu arada düzeltme yapayım: Odyssey Ark modeli problemli değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı