4K monitörde 4060 Ti ekran kartından verim alınır mı?

795178

Femtopat
4060 Ti ekran kartım var, 4K 144Hz monitör siparişi verdim. 1080p TV ekranı kullanıyordum, RDR 2'de ortalama FPS 70-80 veriyordu örneğin. Şimdi 4K monitör siparişi verdim ihtiyaçtan dolayı, fazla verim almam gibi düşünce oluştu. Deneyimi, bilgisi olan cevaplayabilir mi?

4060 Ti ekran kartım var, 4K 144Hz monitör siparişi verdim. 1080p TV ekranı kullanıyordum, RDR 2'de ortalama FPS 70-80 veriyordu örneğin. Şimdi 4K monitör siparişi verdim ihtiyaçtan dolayı, fazla verim almam gibi düşünce oluştu. Deneyimi, bilgisi olan cevaplayabilir mi?

4K da zor ama 2K da oyunları rahat oynatır.

4K da fazla verim alamazsın da Rdr2 de 4060 TI ile 70-80 fps te bence sorunlu bir sayı.

O ekran kartıyla 4K'da genel olarak hiçbir verim alamazsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam o kart 1080P de ancak yeterli hadi 2K olsun da, 4K da bu erkan kartı ile 60+ zor görürsün(Cyberpunk gibi sağlam oyunları açamazsın bile) ki 144 Hz 4K monitör almışsın. Monitörden verim alman imkansız, öte yandan ekran kartından ölümüne verim alırsın.

Arc A750 var bende ortalama 70 fps alıyorum maksimum ayarlara yakın ayarlarda senin ekran kartın benimkinden çok daha güçlü iken bu kadar fps farkı az gibi geldi.
İşlemci, ram gibi durumlar etki ediyor olabilir mi? Diğer sistem özelliklerin nedir?

Hocam o kart 1080P de ancak yeterli hadi 2K olsun da, 4K da bu erkan kartı ile 60+ zor görürsün(Cyberpunk gibi sağlam oyunları açamazsın bile) ki 144 Hz 4K monitör almışsın. Monitörden verim alman imkansız, öte yandan ekran kartından ölümüne verim alırsın.
4K monitörü 2K veya 1080P olarak kullanmak mantıklı mı? Yoksa 1080P veya en fazla 2K'yı destekleyen bir monitör almak mı mantıklı? Bu bahsettiğim iki durum arasında herhangi bir sırıtma olur mu? Yoksa aynı şeyler mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı